diumenge, 29 d’abril del 2012

Recital de futbol sala i victòria (7-2) del JUVENIL "A" davant l'Escola Pia de Sabadell

Partit perfecte el del nostre JUVENIL "A" aquest matí  a La Sínia, davant de l'Escola Pia de Sabadell. Segurs a la porteria, forts en defensa, ràpids en el contraatac i efectius de cara a porteria. Quan tot això es fa bé, normalment es guanya el partit i així ha estat aquest matí a La Sínia. El d'avui ha estat el darrer partit que juguem a casa aquesta temporada. Hem superat al Pares i Mares de Martorell en la classificació i ja som quarts.Per ser tercers i pujar directament, ens cal superar al Montbui. Nosaltres hem de guanyar els tres partits que ens queden (fora contra el SAFA, Casp i Bonaire) i esperar que el Montbui només sumi 4 punts en els tres partits que li queden (a casa contra el Pares i Mares i l'Alheña i fora contra l'Escola Pia). El partit d'avui ha començat molt bé per nosaltres, ja que en el minut 2, l'Agus ja ha marcat l'1-0. Abans de l'empat a un (minut 6), l'Arni ha tingut un parell d'ocasions clares per haver eixamplat el marcador, però el porter vallesà ho ha impedit. En el minut 20 en David ha fet el 2-1 i així ha acabat la 1a part. A la represa, els nostres han seguit dominant totes les facetes del partit i en el minbut 7, l'Agus ha marcat el 3-1. Tot semblava que seria fàcil, però l'alegria ha durat poc, ja que un minut més tard, l'Escola Pia ha marcat el 3-2. Aquest gol ha esperonat als nostres que s'han fet amos i senyors del partit. En Guti ha fet de penal, el 4-2 en el minut 11. En el minut 15, l'Ale ha robat una pilota al mig de la pista i ha assistit a l'Agus que ha fet el 5-2, completant d'aquesta manera el seu primer "hat-trick" a casa nostra. El festival dels molinencs ha culminat amb el 6-2, obra del Guti i el 7-2 de l'Ale, després d'un "teva-meva" amb l'Agus. El proper partit serà el proper dissabte a Sabadell a la pista del SAFA. També caldrà esperar una ensopegada del Montbui.
Han jugat: Jordi, Agus (3 gols), Ale (1 gol), Isaac, Arni, Guti (2 gols), David (1 gol) i Marc.