diumenge, 15 d’abril del 2012

El JUVENIL Femení perd 4-1 a Castellbisbal i deixa la classificació pels Play-offs pel cap de setmana vinent a La Sínia

FS CASTELLBISBAL – 4 CFS MOLINS 99 - 1
Fluix partit de les noies al camp del tercer classificat. Aquest enfrontament era la primera ocasió que tenia el Juvenil Femení per certificar matemàticament la seva classificació pels Play-Offs d’ascens, fins i tot un empat ja era suficient.
Les noies han sortit adormides a la pista, fruit d’això i de la manca de mobilitat a l’hora d’atacar ha fet que no es creessin gairebé ocasions a la porteria del FS Castellbisbal. Per contra, l’equip local ha sortit millor i ha tingut un seguit d’ocasions. Tant arribar a porteria al final té recompensa, tanta que les locals s’han vist amb un 2-0 a favor al minut 10, molt difícil de remuntar tal com s’estava jugant.
Ni el marcador en contra ha esperonat a les molinenques, s’han tornat a perdre moltes pilotes en zones perilloses de la pista i seguia brillant per la seva ausencia la falta de mobilitat. Al descans el marcador reflectia un clar 3-0.
A la represa semblava que el CFS Molins 99 despertava però ha estat un miratge, als 5 minuts la falta de mobilitat i d’idees s’ha tornat a apoderar del Juvenil Femení. A l’hora d’atacar es feia més amb el cor que amb el cap i en moltes ocasions només es buscava la jugada personal, un recurs poc efectiu si davant tens una bona defensa amb cobertures.
A falta de 6 minuts per acabar el FS Castellbisbal ha fet el 4-0. Tres minuts més tard la Laura ha pogut retallar distancies al marcador gràcies a un doblepenal.
La setmana que ve el Juvenil Femení tanca la Lliga amb la visita del Santpedor a la Sínia. Una nova i última oportunitat per tancar una bona temporada assolint la classificació dels Play-Offs. Ànims noies!!
Han Jugat: Ruth(Portera 1a part), Sara, Clara Docón, Jessica , Laura, (5 inicial); Clara Bordoy, Raquel i Andrea.
Han Marcat: Laura (1 gol)