dissabte, 14 d’abril del 2012

El SÈNIOR "A" pica pedra i s'endú els 3 punts de la pista de l'AE Xarxa

AE XARXA - CFS MOLINS99 : 0-3
El Carmel ha trontollat al pas del MOLINS 99. S'ha hagut de suar de valent, però al final els tres punts han vingut cap a Molins de Rei. Els deixebles del Víctor Medina, amb un Víctor Sanmartín estel.lar, han deixat clar que l'any vinent no volen jugar a Preferent. El grup està molt igualat i nosaltres estem allà, per si algun equip es desinfla i ens deixa pas a nosaltres. Tota la primera part ha estat molt igualada, amb jugades de perill a una i altra porteria. Un fantàstic Víctor Sanmartín feia inútils els esforços locals. Fins al minut 18 de la primera part no s'ha mogut el marcador. L'encarregat de fer-ho ha sigut l'Isaac, després d'una jugada de contraatac, molt ben portada pel Manolo. Amb molt bones sensacions s'ha arribat a la mitja part i el bacallà encara estava per vendre. A la represa, els nostres han sortit disposats a trencar el setge i a posar de cara el partit. Així ha arribat el minut 4, quan en Ruben ha aprofitat una excel.lent assistència al segon pal per fer el tranquilitzador 0-2. A partir d'aquest moment, els molinencs han jugat més tranquils i han pogut eixamplar vàries vegades l'avantatge en el marcador, però no hi ha hagut suficient punteria. Sota la porteria, un fantàstic Víctor S. seguia fent de les seves i aturant tot el que li arribava. A falta de sis minuts per acabar el partit, el Xarxa ha jugat de cinc i a manca de 4 minuts, l'Ivan ha sentenciat el match, fent el definitiu 0-3, que posa a l'equip molinenc amb molt bona posició per seguir optant a tot. Ara només falta que tinguem sort el proper DIMARTS 17 D'ABRIL, a quarts de 10 de la nit, a La Sínia, on jugarem el partit ajornat contra el Cervelló. US HI ESPEREM A TOTS i a TOTES !!!
Han jugat: Víctor Sanmartín, Josep, Borja, Manolo, Joan, Isaac (1 gol), Àlex, Paco, Ruben (1 gol), Ivan (1 gol), Rafa i Víctor G.