diumenge, 14 d’octubre del 2012

Amb un 10-7 contra el Sant Vicenç, el SÈNIOR "A" tanca una pretemporada per emmarcar.

Després de l'escalfament.
CHAPEAU ! El Sènior "A" ha fet una pretemporada de llibre, per emmarcar. Només una derrota (5-3) davant un equip TRES categories per danunt de la nostra. La resta, TOT victòries i davant equips teòricament superiors. Sense anar més lluny, aquesta tarda a La Sínia, hem derrotat 10-7 al Sant Vicenç, tot un equip de Tercera Divisió Nacional. El resum del partit podria ser el següent: Una primera part de cine (5-2), un començament de segona, molt bo (6-2), cinc minuts de relaxació (6-7) i un final elèctric (10-7), jugant de cinc. Davant hem tingut a un gran equip, el millor que he vist aquesta pretemporada, però això no ha estat suficient perquè els nois del Jorge Rubio perdessin el partit. Han dominat el primer tram de partit, han patit molt quan els vicentins han donat la volta al marcador, però al final s'han sabut sobreposar i tornar-se a posar pel davant en el marcador, fins el resultat final de 10-7. L'entrenador estaria més content si el resultat hagués estat 3-0, però, com a públic, hem disfrutat molt més amb el 10-7. A partir del proper dissabte ja va de veritat i a Pallejà podrem veure tot el que futbol sala que porten a les botes els nostres jugadors. MOLTA SORT i sapigueu que YOU WILL NEVER WALK ALONE !
Han jugat: Alfonso i Víctor S. (porters), Borja (1 gol), Paco (3 gols), Ivan, Ruben (1 gol), Sergi (1 gol), Isaac (1 gol), Fran (2 gols), Josep (1 gol) i Jesús.
Lesionat: Àlex.