diumenge, 7 d’octubre del 2012

Un potent SÈNIOR "A" escombra de la pista (1-8) a Les Corts UBAE

LES CORTS UBAE - CFS MOLINS 99: 1-8
Primera part molt igualada on el Molins’99 s’ha avançat 0 – 1, a l’inici i el marcador ja no s’ha mogut fins al descans. Els dos equips han disposat de vàries ocasions per moure el marcador però no ha estat així.
L’Ivan s’ha lesionat a la primera part i la segona el equip visitant ha jugat amb només 3 canvis.
A la segona part, tot i ser menys canvis, el Molins estava més fort físicament que Les Corts i han aconseguit recuperar la possessió de la pilota amb més rapidessa i tenir el control del partit. I així han anat arribant els gols fins al 0 – 3, ells han escurçat marcant l’1 – 3. A partir d’aquí el Molins ha fet moure la pilota molt ràpid, amb passades molt precises i amb criteri que ha fet que anèssin arribant els gols fins l’1 – 8.
Felicitats a l’equip que han jugat un bona primera part i una millor segona part en quant a bon joc i rendiment.
No han jugat Jesús i Àlex per lesió. Molts ànims pels dos i per l’Ivan que esperem que no sigui gaire greu.
Han jugat: Josep R. i Alfonso (porters); Borja (1 gol); Rubén; Iván (1 gol); Paco; Fran (2 gols); Sergi (1 gol); Pepo (1 gol); Isaac (2 gols).