diumenge, 21 d’octubre del 2012

INFANTIL "A": la manca de punteria només deixa un empat (2-2) davant l'AE Casp

INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99- AE CASP : 2-2
Avui a La Sínia s'ha pogut veure un partit molt extrany. La possessió de la pilota sempre ha sigut dels molinencs, però en cap moment ens hem sentit còmodes, sobretot en la definició de cara a gol, desaprofitant moltes ocasions. La mal sort ens ha acompanyat durant tot el partit.
Primera part dominada pels nois de l'Àlex. El primer gol l'ha marcat l'Albert Pagès, amb una bona jugada de paret. Però minuts abans del descans, el Casp ha aconseguit l'empat de ràpid contraatac. A la represa, més del mateix domini dels nostres. Però en un altre cotraatac, el Casp s'ha avançat en el marcador fent l'1-2. El partit s'ha complicat, però en una molt bona jugada de paret, iniciada pel Joan Fradera l'ha acabat definint l'Albert Pagès, fent l'empat a 2. Els darrers 5 minuts han sigut trepidants, amb moltes ocasions dels molinencs, però no hi ha hagut la sort per poder fer algun gol més i al final s'hi ha arribat amb empat a 2.
MOLTS ÀNIMS I A SEGUIR LLUITANT !
Han jugat: Oriol, Ferran, Pau, Víctor, Joan F., Jaume, Albert (2 gols), Joan P., Gerard, David i Javi.