diumenge, 21 d’octubre del 2012

El SÈNIOR "A" s'estavella contra l'ordenada defensa del Pallejà i només pot empatar (3-3)

SÈNIOR "A":
CFS PALLEJÀ - CFS MOLINS 99: 3-3
Partit complicat dels nois del Jorge Rubio, que en cap moment s'han sentit còmodes damunt la pista i només en comptades ocasions s'han pogut esmunyir del contrari .Bon plantejament defensiu dels locals, que han ofegat la fluidesa atacant molinenca. Amb tot aquest panorama, l'empat es pot donar com a bon resultat, malgrat que les aspiracions molinenques eren emportar-se els tres punts en joc de Pallejà.
En la primera part, els nois del Rubio no s'han pogut desfer de l'enganxosa teranyina local i han acabat els primers 20 minuts amb un resultat en contra de 2-1, amb gol del Sergi. A la represa s'ha vist un Molins més alegre, amb un joc més viu. Fruit d'aquest canvi d'imatge, ha arribat l'empat a 2, en el minut 3, obra del killer Fran, que ha fet un extraordinari xut que ha entrat per l'escaire dret de la porteria local. Aquest gol semblava que donaria ales als nois del Rubio, però l'alegria ha durat poc, ja que un parell de minuts més tard, els locals s'han tornat a avançar en el marcador (3-2). Els molinencs han passat a ser amos i dominadors de la pista i només en comptades ocasions els de Pallejà s'acostaven amb perill a la porteria de l'Alfonso, que ha fet un parell de molt bones aturades. El rellotge corria molt ràpidament i els nostres no acabaven de finalitzar en gol algunes de les moltes ocasions que han tingut. En els darrers cinc minuts, en Jorge ha manat jugar de cinc, amb la intenció de trobar forat en la molt ordenada defensa local. No ha estat fins el darrer minut, que una altra vegada l'assassí de l'àrea, en Fran, ha marcat el definitiu empat a 3. En les darrers segons hem pogut donar la volta al marcador i també el Pallejà ha pogut marcar en el darrer segon, però l'Alfonso ha frustrat el gol. A destacar les moltes ganes i força que hi ha posat tot l'equip. De ben segur que si seguim així, podrem arribar molt amunt. MOLTS ÀNIMS NOIS !!!
Han Jugat: Alfonso, Sergi (1 gol), Borja, Ivan, Isaac, Jesús, Paco, Fran (2 gols), Josep, Xavi i Víctor.
Lesionats: Ruben i Àlex. Esperem que us recupereu ben aviat.