El JUVENIL "A" guanya 1-6 i convenç a Santa Coloma de Gramenet

El JUVENIL "A" al complert, avui a Santa Coloma
JUVENIL "A":
CFS SAGARRA - CFS MOLINS 99: 1-6
Hi ha dues poblacions a Catalunya on es respira futbol sala per tots els racons. Aquests dos indrets són Martorell i Santa Coloma de Gramenet. Sempre és un plaer jugar en aquestes dues viles i sempre omple de molta satisfacció fer-hi un bon partit i a més guanyar-hi. Avui, amb aquest clar i ventós matí de diumenge, s'han donat totes aquestes circumstàncies i el nostre JUVENIL "A" ha volgut fer un homenatge al bon futbol sala que es viu a Santa Coloma de Gramenet. Un altre senyal de que Santa Coloma és un dels bressols del futbol sala a Catalunya, és la manera com s'ha sortit a la pista. Ho hem fet com fan els equips molt seriosos, sortint plegats amb l'àrbitre al mig de la pista i saludant-se, com fan a la Champions. Els clubs més modestos i sense tanta tradició hauríem de copiar aquets petits detalls que, sense costar diners, fan gran a un club. En tot moment els jugadors molinencs s'han mostrat molt seriosos i intensos, acaronant i amoixant la pilota com no ho havien fet durant la pretemporada i donant una molt bona imatge. Estem a principi de la temporada i és evident que en alguns instats del partit baixa una mica la intensitat i aleshores és quan el contrari comença a mostrar més perill. Corregir aquests detalls segur que ens ajudarà a ser cada dia millors. Els primers 10 minuts han estat de tempteix per part dels dos equips i no ha estat fins el minut 14, que en Raul ha marcat el 0-1, després d'una assistència per la dreta de l'Arnau. A partir d'aquest gol, els nois del Jordi Solís han començat a mostrar-se superiors al rival. Així, en el minut 19, en Marc Antoni ha fet el 0-2, al finalitzar una altra assistència de l'Arnau. Una baixada de tensió ha fet que els locals fessin l'1-2, poc abans del descans. A la represa s'ha vist un Molins més potent i el Sagarra no ha pogut fer res per aturar el vendaval molinenc. En el minut 6, en Marc Montaño ha marcat l'1-3, després d'una jugada personal per l'esquerra. L'Ale ha fet l'1-4, en el minut 12, després d'una molt bona assistència de l'Agus. L'1-5 l'ha fet en Manel, després de superar la sortida del porter local. L'Arnau ha tancat el marcador (1-6), en el minut 19, amb una volea. En Guti i l'Isaac han pogut ampliar el marcador, però el porter local ho ha impedit. A més dels 6 gols, els molinencs han fet 4 pals. El porter local ha aturat dos dobles-penals. Tant en Jordi a la primera part, com en Javi a la segona, han estat a l'alçada de les circumstàncies, fent aturades de molt mèrit. Podem dir que avui al pavelló Nou de Santa Coloma, on juga el Marfil, s'ha vist un potent Juvenil "A" que és capaç de tot si hi posa les ganes i la intensitat que hi han posat avui els seus jugadors.
Han jugat: Jordi, Javi, Raul (1 gol), Marc Montaño (1 gol), Agus, Guti, Ale (1 gol), Arnau (1 gol), Manel (1 gol), Marc Antoni (1 gol) i Isaac.