diumenge, 28 d’octubre del 2012

Un lluitador SÈNIOR "A" es desfà 6-3 del Cornellà

SÈNIOR “A”:
CFS MOLINS 99 – CFS CORNELLÀ: 6-3
Als anys 50, el bon joc dels jugadors del Barça va fer petit el vell camp de Les Corts i la directiva blaugrana es va veure obligada a construir un nou estadi, l’actual “Nou Camp”. Aquesta temporada pot passar el mateix amb el poliesportiu de La Sínia. Avui el SÈNIOR “A” jugava el primer partit de lliga a casa i 193 persones han vingut a gaudir del joc dels jugadors molinencs. Els nois d’en Rubio han hagut de treballar de valent per desfer-se d’un molt ben posicionat Cornellà. Lluita, lluita i molta lluita es necessitarà cada partit per poder guanyar algun punt. En aquesta categoria no hi ha cap equip fàcil. Tots els conjunts venen molt cara la seva pell i els que vulguin estar al capdamunt de la taula hauran de posar-se el “mono” de feina i treballar molt per poder aconseguir alguna fita important. Primera part incòmode pels nois del Jorge, que en alguna etapa del partit s’han vist superats per un molt ben organitzat Cornellà. En el minut 3, el “Matador” Fran ha fet el primer gol del partit (1-0). En els minuts 8 i 9, els visitants han fet dos gols, donant la volta al marcador. En Fran ha fet l’empat a 2 en el minut 15 i un parell de minuts més tard, el Cornellà, que estava jugant millor que els molinencs, s’ha tornat a avançar en el marcador, fent el 2-3. Resultat amb el que hem arribat al descans. La segona part ha estat totalment diferent a la primera. Des del primer minut, el Molins ha sortit disposat a emportar-se els tres punts, però el Cornellà no estava disposat a permetre-ho.  En el minut 6, gran jugada del Fran, que ha servit amb safata de plata el gol al Pepo, que ha fet l’empat a 3. En el minut 11, en Jesús ha marcat a plaer el 4-3, després d’una excel.lent passada del Sergi. Tres minuts més tard, l’Ivan ha marcat el 5-3, després d’un gran jugada personal. Aquest gol ha donat tranquilitat als locals. Pocs segons més tard, “l’assassí” de l’àrea, en Fran, ha marcat el definitiu 6-3, amb un gol marca de la casa. Hem de destacar el debut del Juvenil Marc Montaño, que ha tingut una destacada actuació i ben apunt ha estat de marcar un parell de gols. També cal destacar el hat-trick del Fran, que es destaca com a màxim golejador de l'equip. El joc de la segona part s’ha assemblat molt al que vam veure durant la pretemporada i segurament l'equip d'en Rubio ens farà viure grans tardes de futbol sala i de ben segur que farà petites les grades de La Sínia.
Han jugat: Alfonso, Ivan (1 gol), Fran (3 gols), Borja, Josep (1 gol), Sergi, Jesús (1 gol), Isaac, Marc Montaño i Víctor G.