diumenge, 28 d’octubre del 2012

L'àrbitre i l'Ullastrell derroten 4-7 al SÈNIOR "B"

SÈNIOR “B”:
CFS MOLINS 99 – FS ULLASTRELL: 4-7
Molt bon partit dels deixebles de l’Uri, que han lluitat de valent davant d’un molt bon equip. Després d’un quart d’hora de molta igualtat, els molinencs s’han posat per davant dues vegades, establint el 2-0 quan faltaven 2 minuts per acabar la primera part. Sorprenentment, els vallesants s’han posat a jugar de cinc i ho han sabut fer molt bé perquè han pogut arribar al descans amb un valiós i treballat empat a dos.  Als 8 minuts de la represa, els nois de l’Uri s’han tornat a posar pel davant en el marcador amb un tranquilitzador 4-2, però l’alegria ha durat molt poc, perquè  en tres minuts, els visitants han donat la volta al marcador, posant-se pel davant 4-5. Els molinencs han arribat a empatar, però sorprenentment l’àrbitre no ha vist el clar gol local. Al final del partit els mateixos jugadors de l’Ullastrell han reconegut que la pilota havia entrat més d’un pam dins la seva portería. Aquest gol no assenyalat ha descentrat una mica als molinencs i aquesta situación ha sigut aprofitada amb molt encert pels vallesants, que han acabat guanyant el partit per 4-7. Al final, el marcador no ha reflectit la gran igualtat que s’ha viscut damunt la pista i els nostres hauran d’esperar una setmana més per aconseguir els primers punts de la temporada. De ben segur que si segueixen jugant així no trigaram massa a guanyar partits. MOLTS ÀNIMS NOIS !
Han jugat: Josep, Jesús, David (1 gol), Pol (1 gol), Adrià, Carles, Dídac (1 gol), Sergio, Víctor (1 gol), Xavi, Jordi i Joan Pere.