Victòria (3-2) in-extremis del JUVENIL "A" davant el Prosperitat.

Molt seriosos, escoltant les instruccions del Jordi Solís
JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - EFS PROSPERITAT: 3-2
Victòria analgèsica dels nois del Jordi Solís. Després de varis partits perdent, avui els molinencs s'han trobat amb la victòria, quan menys s'ho esperaven, a pocs segons del final del partit. Només faltant un minut i mig per acabar el match, els nois d'en Solis perdien 1-2, però les ganes de guanyar i l'esforç han fet que se li pogués donar la volta al marcador i acabar guanyant per 3-2. Bon resultat en aquest darrer partit de pretemporada que donarà molta moral a l'equip de cara a l'inici de temporada, el proper dissabte, a casa contra l'Abrera. Com ens té acostumats en els darrers partits, l'equip molinenc ha començat molt fort, amb un joc fluid i intens que ha provocat que ens anéssim al descans amb victòria per 1-0, amb un gran gol de l'Agus. A la segona part, ha baixat molt la intensitat dels nostres i el Prosperitat s'ha fet amo i senyor de la pista. Fruit d'aquest domini barcelonès, han arribat els seus dos gols, entre els minuts 20 i 21 d'aquesta segona part. Quan tot semblava que el marcador ja no es mouria de l'1-2, ha sortit la ràbia dels locals, que li han donat la volta en el marcador, amb dos gols, marca de la casa, del Marc Montaño.
Han jugat: Jordi, Raul, Marc A., Marc M. (2 gols), Agus (1 gol), Ale, Guti i Isaac.
Lesionat: Arnau.