diumenge, 21 d’octubre del 2012

El JUVENIL "A" s'estrena amb victòria (5-3) a Primera

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - CE ABRERA: 5-3
Molt bona primera part dels nois del Jordi Solís, que han jugat molt seriosament i amb molta intensitat. En el minut 6, en Marc Montaño ha innaugurat el marcador (1-0) després d'una jugada personal per l'esquerra i amb un xut creuat. Un minut més tard ha arribat l'empat a un. El partit era mogut, amb intensitat pels dos costats i qualsevol equip podia marcar. En Guti ha trencat l'empat en el minut 9, a passada del Marc Montaño. L'alegria ha durat poc perquè l'Abrera ha tornat a empatar el partit en el minut 12. Després d'una estona de domini altern, l'Arnau ha fet una jugada per la dreta, fent una assistència al Marc Montaño, que ha marcat el 3-2. Poca abans del descans, un penal fet al Guti, l'ha transformat en Marc Montaño en el 4-2. A la segona part, quan el públic encara no estava deltot assegut, en Manel ha fet el 5-2 després d'una assistència de l'Ale. El joc ha continuat amb més baixa intensitat, segurament degut al cansament dels jugadors. L'Abrera ha fet el definitiu 5-3 en el minut 12 d'aquesta segona part. Fantàstica estrena de categoria, amb els tres primers punts cap al sarró. A destacar el hat-trick del Marc Montaño.
Han jugat: Jordi, Agus, Guti (1 gol), Ale, Marc Montaño (3 gols), Marc A., Raul, Manel (1 gol), Arnau, Isaac i Javi.