dissabte, 13 d’octubre del 2012

Pas ferm de l'INFANTIL "A" que ha guanyat 4-1 el Cervelló

Els nois de l'Àlex
INFANTIL "A"
CFS MOLINS 99 - FS CERVELLÓ: 4-1Molt bon partit a la Sínia, dos equips amb un potencial semblant i unes ganes bojes de guanyar el partit.
Ha començat més fort l'equip visitant, fent lluir-se al Ferran Llopart que ha fet un gran partit. Després el Molins ha despertat trenant bones jugades, però fallant en la definició o en l'última passada fins que ha arribat el gol del Pau Cinca, el seu primer amb l'infantil, col·locant molt bé la pilota fora de l'abast del porter. El partit seguia obert i els dos equips buscàven la porteria amb ganes. Uns minuts després arribaria el gol del Joan Pitarque i, tot seguit el del Jaume Gallart que donava tranquilitat al partit. El Cervelló no es donava per vençut i amb un gran xut a l'escaire ha fet el 3-1 amb el que s'ha arribat al descans.
La segona part igual que la primera, bon joc dels dos equips i ocasions per a tothom, però el marcador no es movia. Finalment, els.visitanta s'ho han jugat tot al porter jugador, però els nostres han aguantat ferms i fina i tot han tingut bastantes ocasions clares per marcar i, gràcies a una d'elles, el Joan Pitarque ha sentenciat el partit.
Destacar el bon partit, el millor en el que portem de temporada, i la gran intensitat i concentració mostrada els 50 minuts.