dilluns, 8 d’octubre del 2012

El CADET-JUVENIL Femení va millorant notablement en la seva preparació de la nova categoria


CRÒNICA 5è i 6è PARTITS DE PRETEMPORADA JUVENIL FEMENI DIVISIÓ D’HONOR.
DATA: 06/10/2012, 11:15 h
POLIESPORTIU LA SÍNIA

CFS MOLINS 99 (CAD/JUV) - CET-10: 6 - 5
L’equip Juvenil Cadet femení ha seguit aquest cap de setmana amb la seva preparació de la temporada, amb 2 partits en 2 dies. El dissabte a casa contra un rival que ens trobarem en el desenvolupament de la lliga de Divisió d’Honor, el CET-10 de Barcelona
Les noies han fet un molt bon partit avui a casa. El CET-10 ha plantejat un partit molt seriós amb un joc consistent en atac, basat en una molt bona circulació de la pilota.
Les nostres han sabut adaptar-se molt bé a aquest joc de les rivals. S’ha provat la defensa amb pressió a dalt, mentre les forces ho han permès i després; en Borja ha ordenat defensar a mitja pista. En les 2 situacions s’ha fet una bona feina.
En atac avui la gran inspiració d’una gran Laura Vilà, que ha marcat en 4 ocasions i 2 gols més de la Laura Oliva han determinat el resultat final de 6 a 5.
Han Jugat: Aina(Portera),  Anna, Laura V, Laura O, Valeria, Júlia, Isabel.
Han Marcat: Laura Vilà (4 gols), Laura O.(2 gols),
Crònica de Xavier

FS CASTELLBISBAL - CFS MOLINS 99 (CAD/JUV): 3 -  4
DATA:07/10/2012, 09:00 h
POLIESPORTIU CASTELLBISBAL
El diumenge el torn ha estat per l’equip de CASTELLBISBAL de la primera divisió.
Afrontàvem aquest partit amb la baixa importantíssima de l’Aina, la nostra portera, la qual cosa ha fet que en Borja hagués d’escollir a una portera entre les jugadores. Finalment la Laura O., la Isabel i la Laura V., s’han repartit la porteria i les tres han tingut intervencions de mèrit.
El partit d’avui ha estat la revenja per les 2 derrotes que el nostre Cadet Juvenil havia sofert davant el CASTELLBISBAL la temporada passada.
Les noies avui han fet un magnífic partit; fins i tot millor que ahir. Han defensat molt bé tant en la situació de pressió sobre el contrari, com en la defensa a mitja pista; amb les noies molt atentes i concentrades.
En atac la cosa s’ha basat en les contres, creades a partir de robatoris de pilota al Castellbisbal. Ha estat així com han vingut 3 dels 4 gols, l’altre ha esta a la sortida d’un corner. Cal destacar avui la gran connexió que la Júlia ha tingut amb les companyes en les tasques d’atac, que ha tingut premi amb 1 gol i participació en altres 2, que ha acabat  anotant la Laura O.
Han Jugat: Laura O, (Portera),  Clara, Anna, Laura V, Valeria, Júlia, Isabel, i  Iraima.
Han Marcat: Laura O.(3 gols), Júlia (1 gol)
Crònica de Xavier