diumenge, 11 de novembre del 2012

CADET-JUVENIL Femení: Bon joc i derrota (6-2) davant d'un gran equip

CADET-JUVENIL Femení:
CEFS RUBÍ - CFS MOLINS 99: 6-2
Bon partit avui del nostre Cadet Juvenil Femení que ha plantat cara al Rubí, un equip que de ben segur veurem al final de temporada disputant el campionat.
El partit ha començat amb una bona intensitat defensiva de les nostres noies, que estaven molt atentes en totes les jugades. En els primers minuts hi ha hagut un parell d’ocasions en cada porteria. Ha estat però el Rubí, el que en el minut 5 de la primera, ha marcat després d’aprofitar un rebuig curt de la nostra defensa.
A partir del gol les nostres noies han començat a lligar més jugades en atac i també a sortir en contraatac. En aquesta fase del partit hem tingut diverses ocasions a peus de les dues Laures i de la Clara, però no hem aconseguit anotar.
El Rubí en canvi sí que ho ha fet en dues ocasions ja cap al final de la primera part (minuts 21 i 23), establint el 3-0 amb el que s’ha arribat al descans.
En la represa les nostres noies han sortit molt fortes i decidides. En el primer minut la Laura Vilà ha marcat el 3-1. Poc després el Rubí ha fet la replica marcant el 4-1.
Les noies del CFS MOLINS 99 no s’han rendit i han seguit jugant amb ganes i provant  d’atacar la defensa del Rubí de diverses maneres. En el minut 12 de la segona, una pilota lluitada amb molt coratge i força per l’Anna des del mig del camp, ha permès la Júlia engaltar un fort xut que s’ha colat a la porteria del Rubí establint el 4-2. Malgrat el bon joc les locals han tancat el marcador fent 2 gols més deixant-lo en el 6-2 final.
En definitiva, bon partit contra un rival que per ara és superior, però que ha servit perquè les nostres jugadores retornessin al camí de la lluita i l’entrega que en el darrer partit havia mancat una mica.
Han Jugat: Aina (Portera), Clara, Anna, Laura Oliva, Júlia (5 inicial), Laura Vilà, Iraima i Valeria
Han Marcat: Laura V.(1 gol) i Júlia. (1 gol),