diumenge, 11 de novembre del 2012

Un sòlid JUVENIL "A" guanya 2-1 al FS Gavà

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - Consumedic FS GAVÀ: 2-1
Ho repetim i ho tornarem a repetir, en aquesta categoria no hi ha equip fàcil. Tots els equips venen molt cara la seva pell i cal suar de valent si es volen aconseguir els tres punts en joc. Avui ens visitava el Gavà, equip d'un vell conegut, l'Ivan Pantoja. En Pantoja és com el bon vi, que millora amb els anys. El Gavà ha plantejat el partit molt seriosament i sempre han donat la sensació de que volien fer mal i endur-se els tres punts. De fet, en moltes estones del partit ens han superat i ben apunt han estat de donar-nos un disgust. Els nois d'en Jordi Solís s'han hagut d'esforçar d'allò més per poder guanyar el partit. Per ser justos, avui hem de destacar la molt bona actuació del Jordi Riera, que en les fases més complicades del partit ha tret mans i peus miraculosos que han tirat pel terra les opcions del rival. Partit igualadíssim, on les defenses han guanyat als atacants i per això s'ha arribat al final del partit amb un ajustadíssim 2-1. De totes maneres, a la primera part els nostres han tingut més ocasions de marcar que el contrari. El primer gol l'ha marcat en Marc Montaño a les acaballes de la primera part, després d'una jugada personal. La segona part també ha estat molt igualada, però potser els de Gavà han disposat de més ocasions per a poder marcar, però Sant Jordi ho ha impedit. L'empat a un ha arribat en el minut 13 de la segona part, després d'un contraatac. L'alegria del Gavà ha durat ben poc, ja que l'Isaac ha fet el 2-1, després d'una excel.lent jugada per l'esquerra de l'Agus. Aquest és un d'aquells partits que es guanyen perquè creiem en la victòria fins el darrer segon. Si no fos així, segurament l'haguéssim perdut, perqué el contrari també ho ha donat tot. Al final del partit, els jugadors visitants estaven molt enfadats amb l'actuació de l'àrbitre perquè consideraven que els havia perjudicat. Al nostre entendre, l'àrbitre s'ha equivocat tant per un costat com per l'altre i no ha influit en el resultat final del partit.
Han jugat: Jordi, Marc Montaño (1 gol), Marc A., Raul, Guti, Agus, Isaac (1 gol), Manel, Ale, Arnau i Javi.