dissabte, 24 de novembre del 2012

Clara derrota (1-4) del CADET "A" davant el CE Alheña

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - CE ALHEÑA: 1-4
Avui visitava la pista del Molins99, l’Alheña, un equip empatat a punts fins la jornada d’avui.
El partit ha començat amb una bona dinàmica, amb el Molins99 pressionant molt a dalt i amb moltes ocasions en els primers minuts.
Fruit d’aquesta intensitat ha arribat l’1-0, amb una pressió a la seva sortida de pilota, que ha permès marcar (Arnau).
Però de mica en mica, i de manera incomprensible, els nostres han anat tirat enrere, s’ha anat perdent la intensitat a la pista, i l’equip visitant s’ha anat trobant cada vegada més còmode.
Les ocasions s’han anat donant i sols l’encert de l’Oscar ha impedit el gol. Gairebé al final de la primera part, ens hem deixat empatar.
A la segona part, lluny de millorar i tornar a l’actitud de l’inici del partit, la cosa ha anat a pitjor, i en pocs minuts, el resultat ja era de 1 a 3.
Els nois del Ruben ho han intentat, també amb porter-jugador, però el porter visitant ha estat molt encertat. Al final, els visitants han marcat el quart gol definitiu.
En resum, derrota merescuda del Molins99 davant un equip que no és superior. Partit que ha de servir per afrontar els propers reptes amb molta més intensitat.
Han jugat: Oscar, Arnau M (1 gol), Ferran, Quim, Oriol, (equip inicial), Bernat, Miqui, Jordi L, i Arnau J, Alex i Marcel