diumenge, 11 de novembre del 2012

L'INFANTIL "A" guanya molt clarament (14-1) l'AE Martorell

INFANTIL "A":
CFS Molins 99- AE Martorell: 14-1
Molt bona primera part dels nois de l’Àlex, que han jugat molt seriosament. En el minut 6, en David Moreno, ha inaugurant el marcador (1-0), després d’una jugada personal per l’esquerra i amb un xut creuat.
A partir d'aquest moment la pista a tingut només un color, el del Molins 99, fent un partit molt seriós, amb jugades elaborades des del darrra i tocant la pilota tot l'equip, fent gaudir el públic. S'ha arribat al descans amb el resultat de (6-0).
A la represa més del mateix, clar domini dels nois de  l’àlex, dominant la pista i fent un joc molt tècnic i a la vagada intens, deixant mol bones sensacions.
El rival d’avui ha estat un pèl per sota del seu nivell habitual (el que coneixem de l’any passat), peró amb tot ha estat un bon contrincant, que mai s’ha rendit i que ha fet mantenir la tensió fins al final del partit.
Els gols els hant fet: David Moreno (4), Gerard Pijuan (3), Jaume Gallart (2), Pau Cinca (1), Albert Pagès (1), Guillem Papiol (1 gol), Joan Pitarque (1) i Joan Fradera (1).