diumenge, 18 de novembre del 2012

SÈNIOR "A": empat a 5 gols contra el Palson Collbató.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - PALSON COLLBATÓ: 5-5
Tal com ha anat el partit, a algú li pot semblar poc aquest empat a cinc, però si analitzem el joc dels molinencs, ens hem de sentir molt contents, perquè els nois d'en Rubio ho han donat tot damunt la pista i en tot moment s'han mostrat com a un equip sòlid i competitiu. El que passa és que davant hi havia un senyor equip que també ha demostrat que al final de la temporada vol estar molt amunt. Hem de tenir paciència i de ben segur que seguint amb l'actual dinàmica de treball, al final aconseguirem grans fites. El Collbató s'ha presentat a La Sínia amb un equip barreja de veterania i joventut i en tot moment s'han mostrat molt perillosos i amb una porteria molt ben armada. Tot i que els molinencs han dut la iniciativa des del primer segon de partit, han sigut els forasters qui s'han avançat per dues vegades en el marcador (0-2 en el minut 5). No han trigat els nostres en empatar el partit, amb gols de l'Àlex, en el minut 9 i del Fran (amb assistència del Borja) en el minut 10. Tot i que el domini era dels molinencs, els del Palson seguien trenant bones jugades i acostant-se en perill a la porteria local. En el minut 14, l'Isaac ha fet el 3-2, després d'una excel.lent  assistència del Pepo. Després d'aquest gol, els nois del Jorge han jugat el millor futbol sala del partit i tot semblava que ben aviat arribaria el quart gol molinenc. Però no ha estat així i el gol que ha arribat ha sigut el de l'empat del Collbató, amb un xut directe des de la cantonada del còrner. Sense cap dubte, un excel.lent gol. La primera part ha acabat amb aquest empat a tres. A la represa, els dos equips seguien jugant molt bé a futbol sala i mostrant-se molt de respecte entre ells. Semblava com si els dos equips volguessin controlar la situació del partit i esperar una errada del contrari per avançar-se en el marcador. Els molinencs han apostat més fort i en el minut 7, en Borja ha marcat el 4-3. Només dos minuts més tard, en Sergi ha fet el 5-3, després d'una passada del Pepo. Tot semblava controlat i el Collbató no creava massa perill, fins que a cinc minuts del final, s'han posat a jugar de cinc i els hi ha anat perfecte, perquè ens els minuts 16 i 18 han fet els dos gols que empataven el partit a 5. Faltant dos minuts per acabar el match, en Jorge ha manat jugar de cinc, però no hi ha hagut massa sort i el resultat de 5-5 no s'ha mogut..
Els jugadors molinencs han acabat el partit decebuts perquè s'havien vist guanyadors i al final se'ls hi han esmunyit els tres punts. És ben cert que tots estavem il.lusionats per emportar-nos els tres punts en aquest partit i així poder ser líders del grup, però no ha pogut ser. De totes maneres, l'equip ha donat la sensació de ser molt competitiu i segurament no trigarem en estar més amunt.
Han jugat: Víctor S., Alfonso, Fran (1 gol), Sergi (1 gol), Pepo, Ivan, Borja (1 gol), Isaac (1 gol), Paco, Àlex (1 gol), Jesús i Ruben.