diumenge, 18 de novembre del 2012

Excel.lent i balsàmica victòria (4-3) del SÈNIOR "B" contra el Barri Can Calet

SÈNIOR "B":
CFS MOLINS 99 - BARRI CAN CALET: 4-3
Ha costat molt, però sortosament ja ha arribat la primera victòria del nostre Sènior "B" aquesta temporada. Tots els aficionats estem molt contents i satisfets perquè aquest equip, pel seu treball i constància, es mereixia ja una victòria. Finalment ha arribat aquest punt d'inflexió que ha de fer canviar el rumb de l'equip de l'Uri i de ben segur que d'ara endavant només mirarà cap amunt. A la primera part s'ha vist un Molins molt treballador i constant que hi posava moltes ganes, però que es mostrava una mica precipitat davant la porteria rival. Aquesta primera part ha acabat amb empat a dos, amb gols del Jordi Bargalló i del David Garcia. A la represa, els molinencs hi seguien posant moltes ganes, però no tenien sort en atac. En el minut 6, els visitants s'han avançat en el marcador, fent el 2-3. Malgrat l'esforç i el bon joc, els nois de l'Uri no podien superar la defensa rival i tot semblava que ja no es podria donar la volta en el marcador. De totes maneres, l'afany de superació ha fet que, faltant pocs minuts per acabar el partit, els nostres marquessin dos gols (Sergio i Jordi) i deixessin el marcador amb una merescuda victòria per 4-3. El gol del Jordi Bargalló s'ha marcat faltant 13 segons per acabar el partit. Amb tanta constància, esforç i ganes no hauria estat just que els tres punts haguessin volat de La Sínia.
MOLTES FELICITATS EQUIP, SOU MOLT GRANS !
Han jugat: Víctor G., Josep, David (1 gol), Jordi Bargalló (2 gols) Sergio (1 gol), Adrià, Xavi, Dídac, Pol, Carles, Joan Pere i Jesús.