diumenge, 18 de novembre del 2012

Victòria contundent (0-7) del CADET "A" a Sant Just.

Primera victòria a la lliga del Cadet A a la pista del Sant Just. Els nois del Ruben i l’Isaac han aconseguit una contundent victòria davant un rival clarament inferior.
Ja des del començament del partit s’ha vist que els nostres, si estaven una mica afinats davant la porteria, podrien aconseguir còmodament la victòria.
Les oportunitats s’han anat produint i sols era qüestió de minuts que comencessin a caure els gols, davant un equip que gairebé no ha creat cap ocasió davant l’Oscar (avui, únic porter per la lesió del Marcel)
El Molins ha mostrat una bona dinàmica de joc, de passades al primer toc, i amb un sistema de rotacions que han permès estar intensos tot el partit sense que es veiés per enlloc el cansament.
Al final de la primera part el partit s’ha decidit amb dos gols molts ràpids, que han posat el 0-3 al marcador. Prèviament el rival s’havia fet un gol en pròpia porta.
A la segona part, lluny de baixar la intensitat, els nostres han seguit pressionant molt, i fent mol bones combinacions, i els gols han anat caient al nostre sarró per tancar amb el 0 a 7 definitiu.
En resum, una molt bona victòria davant un rival poc exigent, i que ha de permetre al nostre equip, agafar el to del campionat i començar a mirar cap els llocs de més a dalt de la classificació.
Han jugat: Oscar Carrasco, Arnau J, Quim (2 gols) , Alex (2 gols) , Oriol (equip inicial), Bernat, Miqui (1 gol), Jordi L (1 gol), i Arnau M.