diumenge, 11 de novembre del 2012

SÈNIOR "A": victòria (5-9) molt lluitada a la pista del Mil.lènium Sport Viladecans.

SÈNIOR "A":
Mil.lènium Sport VILADECANS - CFS MOLINS 99: 5-9
Lamentable espectacle el presenciat aquesta tarda al pavelló del SAFA de Gavà, on alguns jugadors del Mil.lènium (nº1, nº5, nº13 i algun altre) han perdut els papers, s'han oblidat de jugar a futbol sala, que en saben molt, i s'han dedicat a ensenyar-nos la seva no massa bona educació. Senyors, això només és futbol sala !.
Avui, els nois del Jorge Rubio, a més de guanyar el partit per 5-9, han guanyat per 0 a 10 en saber estar damunt d'una pista, no responent en cap moment a les provocacions d'alguns dels jugadors locals. Moltes felicitats a tots.
Primera part dominada clarament pels molinencs, que s'han posat pel davant en el marcador amb un clar 0-4  i on només al final els locals s'han tret la son de les orelles i han escurçat distàncies fent l'1-4, abans del descans. La segona part ha començat amb un Viladecans molt concentrat i posant setge a la porteria de l'Alfonso. Fruit d'aquest domini local, han arribat dos gols, que han posat un ajustat 3-4 en el marcador. Encara hi havia partit. En el minut 9 ha començat el xou local, amb l'expulsió del nº5. La superioritat numèrica l'ha aprofitat en Sergi, per fer el 3-5. Després han arribat dos doble-penal llençats al pal pel Fran i pel Sergi. En el minut 14, en Paco ha fet una excel.lent passada al Fran, que ha fet el que havia de ser tranquilitzador 3-6. Després ha vingut un altre pal del Fran. Faltant cinc minuts, els locals han començat a jugar amb porter-jugador. Això els hi ha anat molt bé perquè, en menys de dos minuts, s'han tornat a acostar molt perillosament en el marcador, amb dos gols (5-6). Després del 5-7 fet per l'Ivan, el porter (nº1) ha perdut els papers i s'ha fet expulsar per doble amonestació. En ple desconcert local, l'Àlex ha fet el 5-8 i no ha pogut aprofitar un altre doble-penal per poder ampliar encara més el resultat. Al final, encara ha arribat l'expulsió de l'impresentable porter nº13 i en Borja ha tancat el marcador, fent el 5-9 a pocs segons del final del partit.
Bones sensacions dels nostres, que en cap moment s'han acovardit davant d'un molt bon i agressiu equip. El marcador final de 5-9 fa pensar que tot ha estat fàcil, però no ha estat així i s'ha hagut de lluitar molt per emportar-nos els tres punts cap a Molins de Rei.
Han jugat: Alfonso, Àlex (2 gols), Sergi (1 gol), Josep, Fran (2 gols), Ruben, Jesús, Ivan (2 gols), Paco, Isaac, Borja (2 gols) i Víctor G.