diumenge, 25 de novembre del 2012

CADET-JUVENIL Femení: derrota 3-6 davant el Sant Just

CADET-JUVENIL FEMENÍ:
CFS MOLINS 99 - FS SANT JUST: 3-6
Pas enrere del Cadet-Juvenil Femení davant d’unes rivals directes per la permanència.
Les coses no han començat bé avui. Les nostres encara no s’havien cordat les sabates, quan als 4 minuts de joc el resultat ja era de 0-2. I es que hem tornat a cometre errades típiques de la manca d’experiència.
Avui, senzillament no hem fet mèrits per guanyar els tres punts. I no és que no s’hagi lluitat, o que no s’hagi corregut prou. Les noies ho han intentat, però no hi havia prou mobilitat; i això s’ha traduït en falta d’encert en atac i en anar a remolc en les contres que muntaven les de Sant Just.
Com ja hem dit en els minuts 2 i 4 del primer temps les jugadores del Sant Just, han anotat molt ràpidament. Amb el 0-2 en contra, en el minut 5 de la primera part, la Laura ha marcat l’1-2, amb un xut llunyà que s’ha colat per baix. Posteriorment en una jugada per la banda dreta, el Sant Just ha marcat l’1-3, en el minut 12.
En aquest període les nostres han tingut algunes oportunitats a peus de la Jèssica que ha xutat des de lluny en diverses ocasions, però el marcador no s’ha mogut més i amb aquest resultat del 1-3, hem arribat al descans.
Només començar la segona part, en el minut 2, la Laura ha tornat a marcar el 2-3. Però la replica del Sant Just ha estat quasi immediata, de forma que al minut següent, ha marcat el 2-4 en una jugada de córner; que defineix una mica la manca de experiència en defensa, a la que ens hem referit abans; ja que la pilota s’ha passejat per davant de totes les jugadores sense que ningú la rebutgés.
Les nostres jugadores, ho han seguit intentant i en una jugada una mica afortunada, la Valèria,  amb la col·laboració de la portera visitant, ha marcat el 3-4. Era el minut 5 i semblava que l’empat podia ser. Però en lloc de l'empat, el Sant Just ha tornat a marcar 2 gols més. En el minut 7, el 3 a 5 i més tard, ja en el minut 24, en una nova pèrdua de pilota al mig del camp, el Sant Just ha muntat un contraatac amb el qual ha establert el 3-6 final.
Esperem que les noies vagin agafant confiança i experiència, i que en les properes jornades puguin obtenir alguns punts més en la classificació començant la propera jornada a Corbera.
Ànims noies no us rendiu. FORÇA CADET-JUVENIL !!!
Han Jugat: Aina (Portera), Clara, Anna, Laura Oliva, i Jessica (5 inicial), Valeria, Júlia i Daniela