dissabte, 17 de novembre del 2012

Clara derrota (9-3) del JUVENIL "A", aquest matí a La Floresta

"Ni abans ereu tan bons, ni ara sou tan dolents", amb aquestes paraules, s'ha dirigit al final del partit, en Jordi Solís al seus jugadors. Avui, els de La Floresta han fet tocar de peus a terra als nostres juvenils. En el minut 22 de la primera part guanyàvem 0-1 i en el minut 2 de la segona perdíem 5-1. En només 5 minuts, els locals ens han marcat 5 gols. En aquesta categoria no pots baixar la guàrdia ni un segon, perquè el contrari sempre ho aprofita. El partit ha començat molt bé pels nostres, ja que en el minut 3, en Marc Montaño ha fet el primer gol, rematant de volea un còrner tret per l'Arnau. El mateix Marc ho ha intentat vàries vegades més en els primers minuts de la primera part, però sense sort. Poc a poc, els locals han anat dominant la situació i al final de la primera part ja havien donat la volta al marcador, deixant el lluminós en un 3-1 a favor seu. La segona part ha començat de manera desastrosa pels interessos molinencs, ja que en el minut 2, ja perdíem per 5-1. Tota la segona part ha estat un joc de despropòsits i al final, el marcador ha reflectit un clar 9-3, que fa justícia al que s'ha vist damunt la pista. L'Ale i en Manel han arreglat una mica el marcador, amb els seus dos gols. Com he dit al principi, ni ara som tan dolents, ni abans tan bons. Estem a l'inici de la competició i encara tenim molt de marge de millora i de ben segur que ho aconseguirem. Ara ens venen dos partits molt difícils, contra equips de la part alta de la classificació. Aquesta és una molt bona oportunitat per netejar la nostra malmesa imatge després del partit d'avui. La segona equipació de color groc no ens ha portat sort en el partit d'avui. MOLTS ÀNIMS NOIS !!!
Han jugat: Javi, Jordi, Marc Montaño (1 gol), Marc Antoni, Guti, Arnau, Isaac, Raul, Ale (1 gol) i Manel (1 gol).