diumenge, 18 de novembre del 2012

Desgraciada derrota (0-1) del CADET/JUVENIL Femení davant de l'Arenys de Munt

CADET/JUVENIL Femení:
CFS MOLINS 99 - CFS ARENYS DE MUNT: 0-1
Hi ha dies en que els partits són molt igualats i s’acaben decidint per detalls en alguna jugada aïllada. Aquest és el cas d’avui. Les noies del Cadet- Juvenil, ho han intentat una i una altre cop, però no hi ha hagut aquell punt de sort que fa decantar les victòries al teu favor.
Des de l’inici ja s’ha vist que la cosa seria molt igualada. Les noies d’en Borja han sortit amb molta intensitat, i ben posicionades dins la pista, igual que les del Arenys, que d’entrada han sortit a pressionar la nostra defensa.
Durant tot el primer temps hi ha hagut 4 ocasions clares repartides per igual en les 2 porteries, però hem arribat al descans amb el 0-0 inicial.
En la segona part la cosa ha seguit més o menys igual, amb força pressió en defensa i ocasions de gol repartides en els 2 equips. La mala sort però, ha volgut que ja al final del temps de joc, en una jugada desgraciada i després d’un rebuig curt, l’Arenys ha marcat el 0-1 definitiu. Malgrat el gol les nostres no s’han rendit i en el 3 minuts de joc que encara restaven, ho han continuat intentant; i es que el que no es pot negar, es que han lluitat molt i molt.
En fi, un derrota dolorosa, que ens deixa un mal gust de boca, ja que la victòria o l’empat han pogut ser ben possibles. Esperem que aquesta experiència serveixi per a que les noies aprenguin la dificultat d’aquesta categoria, en la que totes les rivals són difícils i volen guanyar
Cal destacar avui les absències de la Isa encara lesionada i la Laura Vilà malalta; i també el debut d’una nova jugadora la Daniela.
Han Jugat: Aina (Portera), Clara, Valèria, Laura Oliva, i Jèssica (5 inicial), Anna, Júlia, Iraima i Daniela