El BENJAMÍ "A" es retroba amb la victòria (2-13) a la pista del Josep Guinovart

Quin gran equip !
BENJAMÍ "A":
CEIP JOSEP GUINOVART - CFS MOLINS 99: 2-13
El Benjamí A ha començat aquesta segona fase amb una contundent victòria de 2-13 contra l'Escola Guinovart. Aquesta victòria ha estat fruit del bon encert de la majoria dels nostres jugadors. Ja des del primer quart el CFS Molins 99 ha marcat distàncies en el marcador amb un clar 0 a 3. Aquest resultat s'ha ampliat a la mitja part amb dos gols més del Molins de Rei. En el tercer quart, l'equip local ha aconseguit marcar els seus dos únics gols, arribant al final del tercer quart amb un clar 2 a 7 pels nostres jugadors. En l'últim quart, el FS Molins 99 ha ampliat la diferència fins al contundent resultat final de 2 a 13.
Avui, els nostres nois han donat la volta als resultats obtinguts fins ara. Esperem que aquesta victòria marqui el camí de la remuntada i aixequi la moral i la motivació dels joves jugadors. El bon camí iniciat avui ha de continuar la setmana vinent, on ja ens trobarem amb els equips que ens han guanyat en la primera volta. Per continuar amb aquest bon camí, cal entrenar amb ganes i esforçar-se en els partits i no baixar la intensitat que cal tenir per aconseguir-ho. Ànims i molta força.