dissabte, 27 d’abril del 2013

Segona volta perfecte (8 victòries de 8) del CADET "A", que guanya 5-3 al Santo Angel

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - COL.LEGI SANTO ANGEL: 5-3
Partit difícil el jugat avui al pavelló de la Sínia, contra el Col·legi Sant Àngel, un equip físic, i situat també a la zona alta de la classificació.
Els nostres es presentaven amb dues baixes importants, el Jordi i el Ferran, que des d’aquí els hi desitgem una rápida recuperació i a veure si poden estar a punt pels partits finals.
El partit ha començat com darrerament. El nostre equip, movent la pilota, combinant i molta pressió a l’equip rival.
Els primers minuts sols hi ha hagut un equip a la pista, el Molins99, i ja en el minut 11, el resultat era d’un clar 2-0 (Alex, minuts 4 i 11).
Però l’equip de Castelldefels ha començat a pressionar a dalt, amb moltes jugades parades i el partit s’ha començat a jugar, de manera perillosa, als voltants de l’àrea de parades i el partit s’ha començat a jugar, de manera perillosa, als voltants de l’àrea de l’Oscar.
Així, en els darrers minuts de la primera part, l’equip visitant ha fet dos gols, per empatar a 2, amb dues jugades en les que ha faltat una mica d’intensitat.
La segona part, els nois del Ruben han intensificat molt més el joc, i han posat una marxa més. I quan aquest equip puja les revolucions, n’hi ha pocs que se li resisteixin.
El Quim (m.2), el Miqui (m.4) i el Luís (m.14) han sentenciat el partit, en una segona part de total domini local.
Al final, 5-3, amb un gol visitant gairebé al final del partit.
Aquesta victoria permet sumar la vuitena victoria de la segona volta, en vuit partits jugats.
Falten tres partits per acabar la lliga, tots tres, amb equips de la part alta i cal posar-hi totes les forces per culminar una segona volta excel·lent.
Moltes felicitats a tot l’equip .
Han jugat: Oscar,  Alex (2),  Berni, Quim (1), Miquel (1)  (equip inicial), Marcel (C),  Luís (1), Arnau i Oriol.