dilluns, 8 d’abril del 2013

L'INFANTIL "A" guanya 0-5 a Martorell i s'afiança en el tercer lloc.

INFANTIL "A":
AE MARTORELL - CFS MOLINS 99: 0-5
Desprès de l'aturada per les festes el nostre Infantil “A” ha jugat el seu primer partit i ho ha fet amb victòria, contra un rival, i crec que val la pena mencionar-ho, poc esportiu i parlo tant dels jugadors com del públic. Fet que malauradament ens fa que pensar. Referent al partit, val a dir, que els nois de l’Alex durant tota la primera part van tenir constantment el control de la pilota, tenint moltes ocasions de gol, però la mala sort, els tres pals i les aturades del porter feien que no arribés el gol. Començaven a arribar els nervis que afectaven una mica a la qualitat del joc. Però la constància sempre té la recompensa i en una jugada, fent un ràpid contraatac, va arribar el primer gol. Amb aquest resultat s'arribava al descans. A la segona part, el canvi va ser radical, el Molins va aconseguir marcar als pocs minuts, entrant en una dinàmica de joc molt tècnica, tocant i tocant la pilota fins aconseguir el gol i fent una bona defensa quan el Martorell va decidir jugar amb el porter jugador, tot i així no ens van aconseguir fer cap gol, essent el resultat final de 0-5.
Han jugat: Oriol, Eric, Víctor (1 gol), Joan F. (1 gol), Guillem, Albert (2 gols), Jaume, Gerard, Joan P., Ferran i David (1 gol)
Moltes felicitats equip !!! Força Molins 99.