dissabte, 13 d’abril del 2013

Partidàs del BENJAMÍ "A", que ha guanyat 3-2 al Gaudí Castelldefels, líder del Grup.

Moltes Felicitats, equip !
 BENJAMÍ "A":
CFS MOLINS 99 - A. GAUDÍ CASTELLDEFELS: 3-2
Aquest dissabte s'ha disputat un brillant partit de futbol sala al pavelló de La Sínia, entre el Benjamí A i l'Escola Antoni Gaudí de Castelldefels. El resultat final ha estat de 3-2 a favor del CFS Molins99.
En el primer quart, els dos equips ja han demostrat que avui es veuria un bon partit, ja que tots dos han sortit amb molta intensitat i amb l'intenció de jugar la pilota. En finalitzar aquest primer quart el resultat era favorable a l'equip local per 1 a 0. El segon quart, ha seguit mostrant una gran intensitat i igualtat en el terreny de joc, fent que s'arribés a la mitja part sense que el marcador es modifiqués, tot i haver clares ocasions de gol per part dels dos equips. La dinàmica del bon joc no ha estat interrompuda per la mitja part. Això ha fet que en el tercer quart s'hagin seguit veient molt bones jugades. En aquest tercer període, tant el CFS Molins99 com l'Antoni Gaudí han aconseguit un gol més, arribant al 2 a1.
I amb aquesta incertesa s'ha arribat a l'últim quart on tot s'havia de decidir. L'equip local ha aconseguit avançar-se en el marcador i posar un 3-1 que semblava definitiu. Res més lluny de la realitat. A manca de 2 minuts per acabar, l'Antoni Gaudí ha aconseguit el seu segon gol que encara posava més emoció a aquest brillant partit de futbol sala que ens estaven oferint aquests joves jugadors. Amb ocasions per uns i altres, s'ha arribat al final del partit amb el resultat de 3-2 pel nostre Benjamí A.
Avui l'equip ha continuat amb la línia iniciada la setmana passada de sortir amb molta motivació i amb moltes ganes de fer bé les coses per tirar endavant els partits i anar aprenent, cada dia, una mica més. L'esforç i la intensitat mostrada en el partit d'avui, ha de continuar en els entrenaments i en futurs partits. De ben segur, que si això ho fan aquests joves jugadors aaniran aprenen moltes coses que els serviran tant per l'esport com per la seva vida diària.