diumenge, 21 d’abril del 2013

El CADET "A" torna a fer un partit molt complert i guanya 3-8 a Sarrià.

CADET "A":
DMS SARRIÀ - CFS MOLINS 99: 3-8
Avui tocava visita a la pista del DMS Sarrià, un equip de la part de baix de la classificació. Els nostres arribaven amb una segona volta impecable, on han sumat tots els puns que han jugat.
El partit, s’ha jugat en un pati d’escola (no s’hauria de permetre jugar de competició en una pista així, i ja van unes quantes!), fet que no ha facilitat el joc de toc i de combinacio, ja que la pista era petita i de ciment.
Els nois del Ruben, com ja ens tenen acostumats, han sortit amb les seves armes, que en són moltes: a tocar-la, a combinar, molt bona defensa, i molta intensitat i pressió al rival.
Amb aquest plantejament, la primera part ha estat de total domini del Molins99,que de seguida s’ha avançat. A partir d’aquest moment, s’ha jugat amb molt convenciment i els gols s’han repetit, i a més de tots els gustos (jugada personal, Quim), de joc d’equip (Oriol), i de fantasia (Jordi), per tancar la primera part amb un més que just 0-4 al nostre favor.
La segona part ha començat amb la mateixa tònica, amb un Molins99 molt superior, i el Miqui ha aprofitat una badada defensiva per aconseguir el cinquè.
Una baixada d’intensitat dels nostres ha permès a l’equip de Sarrià marcar dos gols en poc minuts, però la cosa no ha passat d’aquí, i l’Oriol ha marcat el 2-6. Minuts més tard, el Jordi ha ampliat el resultat, amb el setè gol.
Després del tercer gol local, l’Alex ha aconseguit, amb una jugada de lluita, tancar el partit amb el definitiu 3-8.
En resum, una victoria contundent i que permet comptar tots els partits de la segona volta en victòries, 7 de 7.
Aquest equip juga bé, molt convençut del què fa i practica un futbol de qualitat.
La semana vinent a repetir.
Han jugat: Oscar, Alex (1), Oriol (2), Quim (2), Berni (equip inicial), Marcel (C), Jordi (2), Luís, Miquel (1) i Arnau