diumenge, 7 d’abril del 2013

Una ESTRATOSFÈRICA segona part suposa un valuós empat (6-6) del JUVENIL "A" a la pista del Ripollet, líder del grup.

Els herois, després del partit.
JUVENIL "A":
CFS RIPOLLET - CFS MOLINS 99: 6-6
El primer punt d'aquesta segona volta suposa una forta injecció de moral per un JUVENIL "A" que portava una dinàmica molt negativa, que l'havia acostat fins estar a només dos punts del descens. Aquest valuós empat a la pista del líder del Grup ens ha de donar ales per anar cap amunt i allunyar-nos de les tres darreres places que donen "dret" a baixar de categoria. Apart del resultat, que és molt bo, el més important és com s'ha aconseguit. Al final de la primera part perdíem 5-1 i ningú donava cinc cèntims pels molinencs. Tot i la clara derrota parcial de la primera part, el que escriu aquesta crònica confiava en que acabaríem molt dígnament el partit, perquè l'actitut era molt bona. A la primera part el domini ha estat total dels locals, que en ràpids contraatacs han destrossat la nostra defensa. En aquesta primera part, només en Marc Montaño ha pogut fer un golet que maquillava una mica el marcador. A la represa, l'equip del Jordi Solís ha sortit jugant amb porter jugador i decidit a deixar molt alt l'orgull molinenc. Els de Ripollet s'han mostrat molt sorpresos per la bona circulació de pilota que feia el Molins jugant de cinc i no s'han sentit còmodes en cap moment. En Manel, en el minut 8, en Raul en el 12 i l'Arnau en el 15, han posat la por al cos dels locals, que s'han posat molt nerviosos al veure el marcador en un 5-4. El jugar de cinc té els seus riscos i així ha arribat el 6-4, amb gol del porter local, de porteria a porteria. Els molinencs no s'han rendit i han seguit insistint i posant molta intensitat en el joc. En el minut 22, l'Arnau ha robat una pilota a mitja pista, s'ha plantat davant el porter local i l'ha batut, fent el 6-5. Només quedaven 3 minuts i tot era possible. Els locals seguien nerviosos i els molinencs seguien amb moltes ganes. Així ha arribat el definitiu empat a 6, obra de l'Agus, quan només faltava un minut i mig per acabar el partit. En aquest poc temps que quedava, l'Ale encara ha tingut una darrera oportunitat de marcar, però el porter del Ripollet ho ha impedit. Si el partit hagués durat cinc minuts més, de ben segur que els molinencs s'haurien endut els tres punts de la pista del Ripollet, líder indiscutible del grup 1 de Primera Divisió. Aquesta victòria balsàmica ha de servir perquè el nostre Juvenil "A" arrenqui d'una vegada el vol per assegurar-se la permanència. Ara fa falta una mica de continuitat, que ens porti a guanyar uns quants partits i ens doni una mica de confiança per acabar dignament la temporada. Si volem, podem ! MOLTES FELICITATS i MOLTS ÀNIMS EQUIP !!! Si hi posem les ganes i intensitat d'avui, som capaços de guanyar a qualsevol equip.
Han jugat: Javi, Agus (1 gol), Adrià, Manel (1 gol), Arnau (2 gols), Marc Montaño (1 gol), Marc Antoni, Ale, Isaac, Magí, Raul (1 gol) i Jordi.