diumenge, 28 d’abril del 2013

El BENJAMÍ "A" guanya 6-3 el CEIP J.Guinovart

BENJAMÍ "A":
CFS MOLINS 99 - CEIP JOSEP GUINOVART: 6-3

Aquest dissabte, el Benjamí A ha tornat a guanyar el seu quart partit consecutiu des de que s'ha iniciat aquesta segona volta d'aquesta fase. El resultat ha estat de 6 a 3 contra l'Escola Josep Guinovart de Castelldefels. Aquest partit era un partit ajornat de la primera volta, però ha demostrat la bona línia que han agafat els nois que entrena el Jesús González. 
En el primer i segon quart, els nois FS Molins 99 ja estaven demostrant que volíen imposar la seva manera de jugar, intentant controlar la pilota i creant jugades de perill tenint cura de la pilota. Defugien de les pilotades llargues i sense sentit, que tan bon resultats dóna a altres equips. L'avantatge era clara a la mitja part, però encara ho podia ser més degut a les nombroses ocasions que no van poder materialitzar.
En el tercer quart, semblava que no s'estava jugant amb la mateixa intensitat i encert que s'havia tingut a la primera mitja part. En el darrer quart, i després de les indicacions oportunes del Jesús, els nois van tornar a fer un bon joc, que el va portar a emportar-se el quart partit consecutiu, per un resultat de 6 a 3.
Ara cal que aquest partit els serveixi per seguir motivats pels darrers partits que queden d'aquesta segona fase. I per una cosa encara més important: aprendre de les situacions de joc que es generen en els partits on no s'aconsegueix un joc fluid i fàcil. De ben segur que els nostres jugadors, amb les indicacions del seu entrenador, seguiran aprenent i millorant les seves capacitats individuals i, sobretot, col.lectives i d'equip.
Crònica de l'Òscar.