dissabte, 20 d’abril del 2013

Un potent SÈNIOR "A" escombra de la pista (12-1) a un fluix Esparreguera i posa rumb cap a Territorial. Només ens queden 2 victòries.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - CFS ESPARREGUERA: 12-1
Ja queda menys. Estem a només dues victòries de l'ascens a Territorial. Esperem que després del proper partit a La Sínia, contra el Gelida, ja siguem equip de Territorial i també poguem celebrar el campionat. Abans haurem d'anar i guanyar a la pista del Castellví. Els nois del Jorge Rubio han fet avui un partit molt seriós i s'han desfet fàcilment d'un molt jove Esparreguera. Els molinencs van aprendre molt bé la lliçó del darrer partit, on van haver de suar la cansalada per poder guanyar a l'Esplugues i avui no han donat cap opció a un molt voluntariós Esparreguera, que no ha pogut fer res davant la clara superioritat del líder. Avui els molinencs han tornat a demostrar la seva potència com a líders. El partit no ha tingut massa història, amb un Molins molt segur al darrera i letal davant. Durant tota la primera part, els visitants només s'han acostat un parell de vegades amb perill a la porteria del Josep. Amb només dos canvis, l'Esparreguera no ha tingut cap opció. El Molins s'ha mostrat molt dinàmic i eficaç al davant i així han anat arribant els gols: 1-0 (Fran), en el minut 7; 2-0 (Isaac), en el minut 8; 3-0 (Àlex) en el minut 10; 4-0 (Ruben), en el minut 14; 5-0 (Ivan), en el minut 16 i 5-0 (Fran), en el minut 20.
A la segona part, més del mateix, domini total dels locals i l'Esparreguera a veure-les venir. En Sergi ha fet el 7-0 en el minut 2 i el 8-0 en el minut 3. L'Esparreguera ha fet el 8-1 en l'únic error molinenc. El 9-1 l'ha marcat en Sergi en el minut 9 i després han vingut el 10-1 del Fran, l'11-1 del Ruben i en el minut 12, en Fran ha tancat el marcador, fent el definitiu 12-1.
Molinenques i molinencs, ens trobem davant unes setmanes que poden ser històriques pel nostre club: el nostre SÈNIOR "A" està apunt d'assolir l'ascens a TERRITORIAL. Us necessitem per acabar de donar el darrer pas. El proper dissabte jugarem a la pista de Castellví de Rosanes i ens  cal guanyar. Volem que l'equip se senti acompanyat. Us convidem a totes i a tots que vigueu a animar l'equip. El següent partit serà a La Sínia, contra el Gelida. En aquest partit, si guanyem, ja serem matemàticament equip de Territorial i per això ens agradaria celebrar-ho amb tota l'afició. Potser també serem CAMPIONS. Omplim la Sínia amb samarretes blaves i fem costat al nostre equip. US HI ESPEREM !!!
Han jugat: Josep R., Àlex (1 gol), Borja, Isaac (1 gol), Sergi (3 gols), Ivan (1 gol), Fran (4 gols), Ruben (1 gol), Jesús i Víctor.