diumenge, 14 d’abril del 2013

El CADET "B" empata 1-1 a Manlleu i segueix fent una molt bona segona volta.

CADET "B":
UNIÓ ESPORTIU MANLLEU - CFS MOLINS 99: 1-1

El Cadet “B” continua jugant molt bé però avui no ha tingut gens de sort.
El nostra Cadet “B”, s'ha presentat avui al camp del Manlleu, quart classificat, per intentar continuar amb la ratxa de resultats que l'han portat a sumar tants punts durant aquesta segona volta. Els primers deu minuts han estat un assatjament constant contra la porteria del Manlleu, a més, gràcies a la pressió dels molinencs els de Manlleu no sabien què fer ni com sortir d'aquella situació. Quan més ofegats estaven i després de tenir 5 o 6 ocasions claríssimes de gol, ells han penjat una pilota i ens han fet el gol. Aquest gol ens ha fet moltíssim mal i tot i que hem sigut sent superiors a ells, pel que fa a joc, no s'ha traduit amb tantes ocasions com al principi, tot i que n'hem seguit tenint. Ells a la contra ens han creat alguna ocasió però poquíssimes. Aquesta primera part ha estat molt injusta amb els nostres cadets que, a part de jugar molt bé, s'hi han deixat la pell. 
La segona part ha estat una còpia de la primera però encara hem tingut moltíssimes més ocasions, tot i així no hem pogut fer el gol fins que no faltaven 6 minuts. Hem tingut un doble penal al nostre favor que tampoc no hem sabut transformar. Hem tingut ocasions d'1 contra 1, de 3 contra 2, en fi moltíssimes possibilitats per fer gol. El nostre gol l'ha fet l'Albert Tubau engaltant una pilota dins de l'àrea dificilíssima. En defensa pràcticament no hem patit, tot i que evidentment ells han tingut contraatcs i han tingut alguna ocasió per marcar però res a veure amb l'allau d'ocasions nostre. Malgrat tot hem de felicitar els notres perquè ho han donat tot i s'hi han esforçat moltíssim que és el més important al cap i a la fi. 
Força Molins99!!
Han jugat: Oscar Q. (Porter); Albert T. (1 gol); Arnau J.; Pau LL; Ferran C.;Oscar B; Marcel S.; Josep C. (1 gol); Marc F(Porter); Roger R.
Crònica de De Assis Moreira