El JUVENIL "A" guanya 5-1 l'Esparreguera i s'allunya dels llocs de perill

L'equip de l'Òscar González
JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - CFS ESPARREGUERA: 5-1
Bon partit dels molinencs que, des de fa uns quants partits han canviat la dinàmica del joc i estan decidits a no haver de patir en els darrers partits. Tot i ser el cuer, l'Esparreguera ha posat moltes dificultats als nois de l'Òscar Gonzàlez, que avui s'estrenava com a entrenador del Juvenil "A". Els molinencs han fet bona aquella dita que diu: "entrenador nou, victòria segura". No ha estat fins el minut 16 que ha arribat el primer gol, quan l'Arnau ha robat una pilota a mitja pista i ha assistit al Marc Montaño, que ha batut al porter visitant. Quatre minuts més tard, el mateix Arnau se n'ha anat per la dreta i ha fet un fort xut ras que ha suposat el 2-0. A la represa, els nostres han sortit més agresius i s'ha vist molt clar que volien decidir el partit el més aviat possible. L'Agus ha marcat el 3-0, en el minut 4, el Raul el 4-0 en el 11 i l'Isaac el 5-0, en el minut 11. Els visitants s'han posat a jugar de cinc, però això no ha sigut problema pels locals, que ho han sabut defensar molt bé. Llàstima que només faltant dos minuts per acabar el partit, l'Esparreguera ha marcat el seu golet, cosa que ha impedit deixar la porteria a zero. Un partit més cal destacar el bon paper dels nostres porters, Javi i Jordi, que han estat perfectes.
L'Oscar ha començat amb bon peu la seva nova etapa al capdavant de l'equip. Esperem que l'equip continui amb la mateixa bona dinàmica dels darrers partits.
MOLTES FELICITATS EQUIP !
Concentrats abans del partit
Han jugat: Javi, Raul (1 gol), Marc M. (1 gol), Ale, Arnau (1 gol), Agus (1 gol), Isaac (1 gol), Manel, Magí i Jordi.