El JUVENIL "A" es vol mantenir entre els grans i guanya 3-6 a Sant Sadurní

MOLTA SORT, equip !
JUVENIL "A":
AE L'ESQUITX - CFS MOLINS 99: 3-6
Fa molts anys que segueixo a aquesta generació de jugadors i mai deixen de sorprendre'm. Quan més ofegats estan, millor juguen. Des de fa unes poques setmanes que hem entrat en una zona perillosa per seguir mantenint la categoria, doncs des de fa les mateixes setmanes, que aquest equip ho dona tot i treu al damunt de la pista les seves millors qualitats. Avui hem jugat a la pista de l'Esquitx, equip que fins avui ens treia tres punts. Doncs bé, no només hem guanyat, sino que els hem superat en el gol average, ja que ells ens havien guanyat 3-4 a La Sínia. A més, avui era el darrer partit del Jordi Solís com a entrenador, ja que per motius personals ha de deixar l'equip. Els jugadors han volgut fer-li un petit homenatge i també li han brindat la victòria. Els molinencs, conscients del moment crític en que es troben, des del primer minut no han donat treva als de Sant Sadurní i en els primers tres minuts ja hem tingut tres clares ocasions de marcar. El 0-1 ha arribat de les botes del Marc Montaño, amb un gol marca de la casa, d'un potent xut ras. Era el minut 3 de partit. Només un minut més tard, el mateix Marc ha demostrat el perquè és el millor golejador del grup i ha fet el 0-2. A partir d'aquest gol, els locals s'han tret la son de les orelles i han començat a posar en perill la porteria defensada pel Javi, però aquest no s'ha deixat sorprendre. En el minut 15, l'Esquitx ha fet l'1-2, però el Molins ha seguit jugant amb tranquilitat i amb confiança. En el minut 18, la "bala" Arnau se n'ha anat del seu marcador per l'esquerra i plantant-se davant del porter local, l'ha batut per baix, fent l'1-3. Un parell de minuts més tard, el mateix Arnau ha tornat a fer de les seves per l'esquerra i aquesta vegada ha assistit al Raul perquè fés a plaer l'1-4. Amb aquest excel.lent resultat hem arribat a la mitja part. Malgrat l'avantatge, en aquest esport no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat. Per poder guanyar el partit, els molinencs s'han plantejat la segona part com si fos un nou partit i que no es podia perdre. A la represa, els locals han sortit esperonats i en poc més d'un minut i mig s'han posat amb un perillós 3-4 en el marcador. Els més pessimistes ja temien el pitjor, però no sabien que avui, a Sant Sadurní, els nois del Jordi Solís no havien vingut a passejar ni a veure cava, sino que havien vingut a treballar fort per aconseguir la victòria que els hi donés aire per a seguir vius a Primera. Si els locals havien fet dos gols en dos minuts, els nostres no volien ser menys i en el minut 5 de la segona part ja n'havien fet dos més, posant el marcador en un 3-6, que ja no es mouria més. Aquests dos darrers gols, de gran qualitat, els han fet en Marc i l'Agus. En els següents 20 minuts, els locals han cremat els darrers cartutxs, però han fet llufa, perquè al davant, igual que en la primera part havia fet en Javi, han tingut a un gran Jordi, que ho aturava tot. Al final, la bogeria i ens allunyem sis punts del descens. De totes maneres, no hi ha res assegurat i per mantenir-nos a Primera haurem de suar de valent i no podem abaixar la guàrdia. Ara, el proper partit el tenim el dissabte 27 a La Sínia contra l'Esparreguera i no podem fallar.
Com he dit abans, avui era el darrer partit del JORDI SOLÍS, com a entrenador, i des d'aquest blog li desitgem MOLTA SORT !!!. Jordi, sabem que sempre seràs un dels nostres. Moltes gràcies per tot.
A partir del proper dimarts, el nou entrenador del Juvenil "A" serà l'ÒSCAR Gonzàlez, actual entrenador de l'Aleví "A". MOLTA SORT, ÒSCAR !
Han jugat: Javi, Marc Montaño (3 gols), Agus (1 gol), Isaac, Raul (1 gol), Arnau (1 gol), Ale, Manel, Magí i Jordi.
- Javi: Perfecte, ho ha aturat tot. El seu millor partit.
- Marc Montaño: Assassí. No perdona.
- Agus: Omnipresent. Una assegurança de vida.
- Raul: Elegant. Fa fàcil el difícil.
- Isaac: Baluard. Ho ha escombrat tot.
- Ale: Intel.ligent. Sempre sap on ha d'estar.
- Arnau: Una bala. Pregunteu-li a l'ala local.
- Manel: Astut. Com una guineu, sap esperar el moment adequat.