dissabte, 9 de febrer del 2013

Benjamins i Alevins: reflexions a mitja temporada


Benjamí "A"
Meitat de temporada: amb més ganes, més esforç i més equip.
Hem arribat a la meitat de temporada i és moment de fer balanç de com ha anat. Tot i els resultats desiguals pels diferents equips benjamins i alevins, es pot treure una conclusió: els equips han millorat el seu joc. I això és deu a la implicació i millora dels seus jugadors al llarg d'aquesta primera meitat de temporada.
Aleví "B"
Ara cal millorar molt més fins a final de temporada. Per això, cal estar més atent i lluitar molt més en els partits. Però sobretot, i el més important, cal entrenar amb més ganes i amb més esforç. De ben segur, aquestes ganes per superar-se en el dia a dia dels entrenaments, posant atenció a les indicacions dels entrenadors, faran que els equips en surtin reforçats i els resultats millorin.
Benjamí "B"
Segona fase pels Benjamins:
Els equips Benjamins començaran la setmana del 16 de febrer la segona fase amb nous grups. En aquesta segona fase, caldrà que cap dels dos equips cometi errades. El que s'ha fet fins ara en resultats ja no compte: els grups s'han igualat i això fa que els equips comencin de zero. Sols hi ha una cosa important: els equips s'han cohesionat més i han sumat moltes hores d'entrenament. En aquesta segona fase s'ha de demostrar que s'ha crescut com equip i en disciplina. I això sols es pot fer si l'esforç col.lectiu i el seguiment de les ordres dels entrenadors ens porta a actuar com un equip, anant tots amb els mateixos objectius.
De ben segur que els equips se'n sortiran i això es veurà reflectit en el seu joc i en les seves sensacions com a grup. 
Endavant i força!
Aleví "A"
Reflexions de l'Oscar Navarro.