diumenge, 24 de febrer del 2013

Els PREBENJAMINS tenen sort diversa: el "C" perd 1-10, el "B" empata 5-5 i el "A" guanya 11-6.


El Prebenjamí "C" i el Prebenjamí "A" s’han estrenat en lliga a la Sínia aquest cap de semana i el Prebenjamí "B" ha jugat a Santa Coloma de Cervelló.

PREBENJAMÍ "C":
CFS MOLINS 99 - ESCOLA PINS: 1-10
El prebenjamí "C" ha jugat el seu partit de lliga a les 09:00 del matí contra l’Escola Pins, la desigualtat física es va notar massa entre els dos equips i va decantar clarament el partit pels visitants. Hem de destacar les ganes i la il·lusió amb què van jugar els nostres prebenjamins que tot i anar per darrere en el marcador mai no es van donar per vençuts i van treballar durant tot el partit fins que en Javier va fer el gol que van celebrar com es mereixia. Tot i el resultat 1-10 va ser un matí feliç tant per nens com per les famílies que s’ho van pasar d’allò més bé i van animar durant tot el partit. Seguiu així tots amb aquest esperit sa i aquest fair-play. Felicitats pel partit!
Han jugat: Andreu; Arnau; Adrià; Adrià; Javier; Arnau P; Joan P; Javier (1 gol); Pol; Eduard; Alex.

PREBENJAMÍ "B":
PB MONTPEDRÓS - CFS MOLINS 99: 5-5
Emocionantíssim partit el que van jugar els nostres Prebenjamins "B" a Santa Coloma de Cervelló. Els nois de l'Isaac i Arnau van fer un molt bon partit i al final van poder treure un molt valuós empat de la pista del Montpedrós. Van posar-hi  moltes ganes i molta il.lusió i això els va ser mol valents a l'hora de disputar totes i cadascuna de les pilotes. Al final, els molinencs van trobar el just premi al seu esforç.
Han jugat: Miquel, Martina, Joan, Gerard, Ausiàs (1 gol), Llorenç, Sergi, Pol (3 gols), Arnau (1 gol).
Els Prebenjamins "B" lluitant per una pilota.

PREBENJAMÍ "A":
CFS MOLINS 99 - FUTSAL CERVELLÓ: 11-6
El prebenjamí "A" ha jugat el seu partit de lliga a les 10:00 del matí contra els nostres veïns de Cervellò. Com l’anterior semana els nostres han jugat un partit ple de força, intensitat, il·lusió, treball i ganes de gaudir de futbol sala. El partit va ser preciós, va tenir de tot, gols, aturades dels porters, regats dignes de nens de més edat i sobretot un ambient magnífic entre els dos equips que va propiciar que tots ens ho passessim realment bé. Les famílies, com sempre, van animar d’allò més els nostres petits que ho van donar tot com cada cap de setmana. Pel que fa al partit el Cervellò va presentar batalla tot i el resultat final (11-6) i diríem que pel que fa al joc van ser molt més ordenats que nosaltres però bé el futbol és així i els nostres a base de contraatacs i de pressió van aconseguir fer més gols.
Han jugat: Miquel G; Jofre M (2 gols); Eloi L.; Arnau Z. (3 gols); Bernat (2 gols); Arnau P. (3 gols); Marc P; Pau P; Dani; Martí S.