diumenge, 17 de febrer del 2013

Un mal inici i els errors defensius fan perdre (4-5) el CADET "A" davant la Penya Esplugues

CADET "A":
CFS MOLINS 99 – AE PENYA ESPLUGUES: 4-5
Partit vibrant el que s’ha vist aquest diumenge al matí al Pavelló de la Sínia. Davant el Cadet A, un Esplugues molt compacte i que ha resultat un equip molt difícil.
El nostre equip ha sortit adormit, i en el minut 6, l’equip ja perdia 0 a 2, i a la pista sols es veia un equip, el visitant.
Un temps mort demanat pel Ruben ha servit per canviar l’actitud de l’equip, i a partir d’aquell moment s’ha vist un altre partit. El Molins 99 ha començat a jugar, i sobretot ha guanyat en intensitat.
Una bona jugada del Quim, ha servit perquè l’Alex aprofités un rebot, i ha escurçat distàncies (1-2). Dos minuts més tard, el Ferran aconseguia, amb un xut imparable, l’empat, poc abans del descans.
A la segona part s’ha vist un partit molt igualat, amb constants alternatives al marcador.
L’Esplugues ha tornat aprofitar una altra errada defensiva, i s’ha avançat (minut 10), però en cinc minuts, l’Alex i després el Berni han capgirat el marcador, per situar el 4-3 a manca de 10 minuts.
Però les errades defensives del nostre Cadet A han estat decisives, i en dos regals, l'equip visitant, ha donat la volta al marcador (4-5).
En els darrers minuts, i jugant amb cinquè jugador, el Molins 99 l’ha tingut, però no ha aconseguit un empat que potser hagués estat més just, pel que s’ha vist durant el partit.
Al final, una derrota dolorosa, i un pas enrere en la progressió de l’equip, en un partit que han pogut més els errors al darrera, que el bon joc que fa l’equip al davant.
Queda ara tota la segona volta amb el repte de seguir sumant. En la primera volta, s’han vist pocs equips superiors al nostre, i per tant, els nois del Ruben han d’acabar aquesta lliga en els llocs del davant.
A no defallir!
Han jugat: Oscar, Ferran (1 gol), Quim, Bernat (1 gol), Oriol (equip inicial), Miqui, Oscar B, Alex (2 gols) i Jordi.