dissabte, 9 de febrer del 2013

Els PREBENJAMINS escalfen motors abans de començar la lliga, la setmana vinent.

Aquest matí de dissabte, els tres equips PREBENJAMINS han començat a escalfar motors de cara al començament de la lliga el dissabte 16 de febrer.
El PREBENJAMÍ "A" ha guanyat 6-2 al Joan Bardina de Sant Boi i els PREBENJAMINS "B" i "C" han jugat un triangular amb l'Olesa.
> PREBENJAMÍ "A":
Avui, després de dos mesos sense fer cap partit, el nostre Prebenjamí A ha jugat un amistós abans de començar els partits del Consell Escolar la setmana que vé. El rival d'avui ha sigut el Joan Bardina, una escola de St Boi de Llobregat. El partit ha acabat amb la victòria els nostres per 6 a 2. Independentment d'això, aquesta categoria sempre deixa bon regust per les ganes i la il·lusió que desprenen els nens quan juguen. El Prebenjamí A ha intentat combinar i fer tot allò que han anat aprenent aquests darrers mesos i han quallat un molt bon partit. El més important ha estat el bon ambient que hem viscut avui a La Sínia, tant els entrenadors, els jugadors i els pares que han animat molt i s'ho han passat d'allò més bé a la graderia veient jugar els seus fills!
Han jugat: Eloi C.(1 gol)/ Óscar (1 gol)/ Arnau P./ Arnau Z./ Dani (1 gol)/ Marc P / Joan P./ Bernat(1 gol)/ Àlex E. (2 gols).
Crònica de Josep R.
                                    
PREBENJAMÍ "A": 
Bernat, Àlex, Arnau P., Eloi, Dani, Oscar, Marc, Joan i Arnau Z. 
Entrenadors: Josep i Àlex.

PREBENJAMÍ "B": 
Llorenç, Martina, Guillem, Ausiàs, Joan, Pol, Sergi i Bru. 
Entrenador: Isaac.

PREBENJAMÍ "C":
Eduard, Carlos, Arnau Z., Javi, Pol, Adrià, Àlex, Adrià L. i Arnau P.
Entrenador: Uri

Fotos de l'Esparver.