dissabte, 23 de febrer del 2013

La millor versió del JUVENIL "A" guanya 2-5 al Bonaire

JUVENIL "A":
FS BONAIRE - CFS MOLINS 99: 2-5
Només ha passat una setmana del darrer partit i la imatge d'aquest Juvenil ha canviat notablement. Probablement el d'avui ha estat el millor partit de la temporada. S'han passat la pilota com mai, amb precisió i rapidesa. Durant uns minuts han fet anar de corcoll als de Terrassa. Tots els jugadors han estat molt entonats i concentrats i no han deixat respirar als locals. Aquest és el Juvenil que tots volem veure, alegre, concentrat i seriós i no deixant fer res al contrari. Tret dels darrers 10 minuts, podem dir que hem vist la millor versió del Juvenil "A" del Molins 99. A seguir així.
Com ja vé essent habitual, l'equip contrari ha començat marcant l'1-0 en el minut 8, quan els molinencs ja havíen tingut 4 ó 5 ocasions molt clares de fer gol. El domini molinenc era molt insistent i així ha arribat l'empat a un, obra de l'Arnau. Tres minuts més tard, l'Ale ha fet l'1-2 i l'Isaac l'1-3 en el minut 22. En un ràpid contraatac, els locals han marcat el 2-3, poc abans del descans. A la represa, ha seguit la serietat i concentració molinenca que han permès que el Marc Montaño fes dos gols més, el darrer de penal que havíen fet a l'Arnau. Encara quedaven 10 minuts per acabar el partit quan els locals han jugat de cinc, però els molinencs ho han defensat molt bé i han evitat qualsevol alegria del Bonaire.
Han jugat: Javi, Jordi, Raul, Magí, Adrià, Marc Montaño (2 gols), Arnau (1 gol), Isaac (1 gol) i Ale (1 gol).