dimarts, 19 de febrer del 2013

El SÈNIOR "A" fa un gran partit, però s'acomiada de la Copa a la tanda de penals.

2a ELIMINATÒRIA COPA CATALUNYA:
AE LES CORTS UBAE - CFS MOLINS 99: 6-6 (4-2 en la tanda de penals)
El partit no ha decebut a ningú. Ha estat un partidàs de Copa. S'enfrontaven dos líders de dos dels grups de Preferent i ambdos equips han estat a l'alçada de les circumstàncies. El que no ha estat a l'alçada ha estat la pista escollida per jugar aquest partit. La qualitat dels dos equips es mereixia una pista com Déu mana i no una pista de carrer, com la del Complex Municipal Les Corts (Euròpolis). En ple segle XXI i en ple barri de Les Corts, és inconcebible que dos equips de categoria juguin en una pista exterior de ciment. A més, a la segona part, quan faltaven 9 minuts per acabar el partit, el llançament d'un parell d'ous per part d'algun veí molest, ha obligat a canviar de pista. Per si algú encara no ho havia entès, estem parlant d'un "bon" barri de la gran capital Barcelona. Vergonyós !.
El partit s'ha jugat a temps corregut, amb dues parts de 25 minuts i ha estat arbitrat pel Sr. Jordi Jimènez.
Si ens centrem en el joc, hem de dir que ha estat un típic partit de Copa, amb alternances en el marcador i amb un joc de molta qualitat. La pista no acompanyava als molinencs, però en canvi els locals se sentien com peix a l'aigua, ja que acostumen a entrenar en aquesta pista. Per això, als nois del Jorge Rubio els hi ha costat entrar en el partit i això ho ha aprofitat l'equip de Les Corts per fer els dos primers gols en el minut 2 i 8 (2-0). A partir d'aquest segon gol local, els nostres han començat a rutllar i així ha arribat el 2-1, marcat per l'Isaac. L'alegria ha durat poc, perquè un minut més tard, els locals han fet el 3-1. Lluny de desanimar-se, els molinencs han començat a pressionar bé amunt i a sortir de manera implacable des del darrera. Ja a les acaballes de la primera part, en Josep Rodríguez, que avui debutava en partit oficial amb el Sènior "A", ha fet una passada llarga a l'Àlex, que ha fet l'empat a 3. Així ha acabat la primera part, amb les espases amunt. Als cinc minuts de la segona, l'Agus ha aprofitat un mal rebuig del porter local, després d'un xut de l'Àlex, per avançar-nos per primer cop en el marcador (3-4). El partit estava dominat pels nostres i tot semblava que faríem el cinquè gol, però en una jugada desafortunada ha arribat l'empat a 4. En Borja ens ha tornat a avançar en el marcador (4-5), en el minut 12, però amb un desafortunat rebot, els locals han tornat a empatar el partit (5-5). L'Àlex ha marcat el 5-6 en el minut 14 i abans de l'aturada forçada pel llançament d'ous, encara hem tingut un parell de bones ocasions per marcar, però la pilota no ha volgut entrar. Quan tot semblava que acabaria en victòria molinenca, l'àrbitre (només ell) ha vist mans en un rebuig de pilota del Ruben i com que era dins de l'àrea, ha xiulat penal, que ha estat transformat per l'equip local. Encara quedava un minut i mig per acabar el partit i els dos equips molt valents han anat a buscar la victòria, jugant de cinc. El partit ha acabat en empat a 6. Aleshores hem hagut d'anar a la sempre emocionant tanda de 5 penals, amb en Josep R. sota els pals. Els locals han estat més encertats i han acabat guayant-la per 4-2.
La seqüència dels penals ha estat així:
1) Nº3 de Les Corts: fora. Borja: gol => 0-1
2) Nº10 de LC: gol. Isaac: atura el porter => 1-1
3) Nº5 de LC: gol. Àlex: atura el porter => 2-1
4) Nº11 de LC: gol. Sergi: gol => 3-2
5) Nº6 de LC: gol. No ha fet falta llençar el darrer penal per part del Molins => 4-2.
Destaquem el debut en partit oficial amb el Sènior "A" del David Garcia i del Josep R., que han fet un molt bon partit.
S'ha perdut l'eliminatòria (no el partit) davant d'un gran equip i això ens ha de fer més forts per encarar el proper partit de lliga i tota una segona volta de campionat que s'augura molt emocionant.
MOLTS ÀNIMS NOIS i MOLTES FELICITATS per l'excel.lent partit !
Han jugat: Josep Rodríguez, Agus (1 gol), Sergi (1 gol), Àlex (2 gols), Paco, Borja (1 gol), Isaac (1 gol), Ruben, David Garcia i Víctor.