diumenge, 17 de febrer del 2013

Victòria amb espectacular remuntada del JUVENIL Femení, que guanya 3-4 al Montcada.

JORNADA 12: CADET-JUVENIL FEMENI DIVISIÓ HONOR.
DATA 15/02/2013   13:15 h
PAVELLÓ POLIESPORTIU “LA SÍNIA”
CFS MOLINS 99 - FS. MONTCADA: 4-3
L'emoció ha tornat a La Sínia, on  avui les noies del Juvenil-Cadet Femení han protagonitzat una remuntada espectacular per acabar guanyant uns importantíssims 3 punts de cara a la permanència de l'equip en la categoria.
El FS MONTCADA, rival directe en la lluita al final de la classificació, ha vingut avui a la Sínia amb molta motivació i amb la esperança de treure els 3 punts i enfonsar-nos més a la classificació. Per això ha plantejat un partit a la defensiva esperant la construcció del nostre Cadet–Juvenil a mitja pista. En atac, moltes pilotes llargues de la portera sobre la pivot i evidentment contraatacs quan aconseguien robar la pilota a les nostres.
La primera part ha estat bastant igualada tant per ocasions com per joc, però cap dels 2 equips ha aconseguit anotar.
En els primers minuts de la segona part la cosa ha seguit mes o menys igual, fins que al minut 10 el MONTCADA s’ha avançat en el marcador per mitjà d’un remat al segon pal que ha desviat a porteria, un xut creuat des la dreta (0-1).
Les nostres, han baixat una mica el pistó, com els hi vé passant en la majoria dels partits que encaixen un gol després de molts minuts de fer-ho bé. En els minuts 12 i 14 de la segona part han encaixat el 0-2 i el 0-3 en 2 jugades pràcticament calcades, després de contraatacs, iniciats de pèrdues de pilota en la construcció. Per acabar-ho d’arreglar, un xut des fora l’àrea ha estat tocat amb les mans, encara que de forma involuntària, per la Iraima dins de l’àrea; i l’àrbitre ha assenyalat penalty.
Però aquí ha estat el punt d’inflexió del partit i qui sap si també de la temporada. Quan ho teníem tot en contra; el resultat 0-3, el penal en contra, la portera titular malalta i les rivals llançades a per la victòria; ha passat una d’aquelles coses que de vegades canvien la dinàmica dels aconteixements. La Daniela ha aturat el penalty.
I aleshores, ha començat la reacció espectacular del CFS MOLINS 99. En el minut 17 la Laura O. ha robat una pilota al mig del camp, ha regatejat a una jugadora i ha marcat el 1-3. Dos minuts més tard en una altra jugada molt similar la Laura O. ha tornar a marcar el 2-3. Solament 2 minuts més tard en una jugada en que la Laura Vilà ha pressionat la sortida de pilota davant l’àrea del rival, ha quedat una pilota morta a la línia de punts i la Laura O. ha tornat a marcar el 3-3. I per acabar la reacció espectacular, en una jugada que la pilota semblava perduda la Laura O. ha completat el seu pòquer de gols deixant asseguda  a la portera i batent-la pel mig un cop regatejada.
Cal dir que avui hem tingut la sort i l'encert que ens ha mancat en d’altres partits, però al final s’ha fet justícia i hem guanyat 3 punts valuosíssims. Tant de bo aquesta reacció tingui continuïtat la propera setmana contra el CET-10, un altre rival directe en la lluita per la permanència.
Mols ànims noies i bona feina. FORÇA JUVENIL Femení !
Han Jugat: Daniela (Portera), Júlia, Iraima, Jessica i Laura Oliva (4 gols), Valeria, Laura Vilà, Isa i Clara