diumenge, 24 de febrer del 2013

El JUVENIL "A" posa contra les cordes a tot un equip de Divisió d'Honor, però al final cedeix 3-4 davant l'Estel Vallseca

COPA CATALUNYA:
JUVENIL "A"
CFS MOLINS 99 - ESTEL VALLSECA: 3-4
Avui ha quedat demostrat que el nostre JUVENIL "A" no faria un mal paper a la lliga de Divisió d'Honor. Avui, contra l'Estel Vallseca que és el tercer classificat de Divisió d'Honor, els nois del Jordi Solis han fet un molt bon partit i només han sucumbit per haver fet moltes faltes. Dos dobles penals en els darrers minuts de partit han fet perdre el partit.
La primera part ha estat gairebé perfecte, molt ordenats i contundents en defensa i eficaços en atac, encara que podia haver arribat algun gol més. Els barcelonins es defensaven com podien davant d'un Molins, dominant de la situació. L'Agus ha inaugurat el marcador en el minut 5, aprofitant una falta, per una cessió al porter barceloní. En el minut 12, l'Ale ha fet el 2-0, a passada de l'Arnau. Amb aquest marcador s'ha arribat a la mitja part. Fins aquell moment, el resultat era just i fins i tot podia haver sigut més clar.
A la represa, el Vallseca ha pressionat la nostra sortida de pilota i ens ha complicat una mica més el partit. Però no ha estat fins el minut 17 d'aquesta segona part que, amb un llançament de doble penal, els visitants escurçaven diferències i es posaven 2-1 en el marcador. Només un minut més tard, l'Agus ha fet el 3-1 en el marcador i donava moltes esperances als molinencs per passar l'eliminatòria. En el minut 20, en una jugada de molta sort, els barcelonins han marcat el 3-2 i han posat la por al cos dels molinencs. Un altre doble penal ha fet que l'Estel Vallseca empatés el partit. Quedaven encara 5 minuts per acabar el partit i tot podia passar. A partir d'aquell moment, la veterania dels visitants ha jugat a favor seu i amb més tranquiltat s'han anat imposant al joc d'esforç dels nostres. Així, en el darrer minut de partit, s'han acabat les il.lusions molinenques, ja que l'Estel Vallseca ha fet el definitiu 3-4. De totes maneres, els molinencs ho han donat tot damunt la pista i ens hem de sentir molt orgullosos del seu paper en aquesta Copa Catalunya. De ben segur que si en el futur hi posem l'esforç i ganes que hi hem posat aquest cap de setrmana, les coses aniran millor i anirem escalant posicions en la taula. MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
Han jugat: Javi, Jordi, Marc Antoni, Marc Montaño, Ale (1 gol), Agus (2 gols), Isaac, Arnau i Raul.