diumenge, 24 de febrer del 2013

L'INFANTIL "A" guanya 2-0 al Terra Negra jugant un molt bon partit i apunta molt alt.

Saludant al públic.
INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99- CE TERRA NEGRA: 2-0
Victoria de l'Infantil “A”  avui a la Sínia, ( 2-0 ) davant del Terra Negra.Partit vibrant el jugat per l'Infantil “ A”.
Des d'un començament el Terra Negra no ha donat cap tipus de facilitats, ben organitzats en defensa i replegat al darrere i esperant una pèrdua de pilota per fer una jugada de contraatac, però els nostres tocaven la pilota amb molta seguretat fent passades molt precises, arribant a la porteria rival a base de tocar i tocar la pilota, generant moltes oportunitats de gol, pro la sort no ens acompanyava i no arribava el gol.
Arribant el descans amb el resultat de ( 0-0 ) en el marcador, però amb molt bones sensacions, ja que el domini havia sigut nostre durant tota la primera part.
A la represa el Terra Negra seguia tancat al darrera i es dedicava a tirar pilotes llargues buscant la contra, però el Molins es replegava mol bé tallant totes les jugades amb molta seguretat. Finalment amb una jugada molt bonica i començada des de el darrera i trencant la defensa, fent una gran passada amb diagonal l’ Albert ha aconseguit el primer gol, desbordant l'alegria entre els jugadors i el públic. El Molins ha seguit atacant i dominant el joc, i a pocs minuts pel final en David feia el (2-0),  gol de la tranquil·litat.
Gran victòria de l'Infantil “A” amb un del millors partits jugats aquesta temporada.