diumenge, 24 de febrer del 2013

Un excel.lent INFANTIL "A" camina fort per la Copa Catalunya. Avui s'ha desfet de Les Corts UBAE per 7-3.


COPA CATALUNYA
INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - AE LES CORTS UBAE: 7-3
Gran partit l'ofert per l'Infantil "A" avui a la Sínia. El rival, Les Corts, era equip de Primera Divisió, una més que els nostres. Tot ha començat amb una gran pressió dels locals que no els permetia jugar de manera fluida als de Barcelona i quan aconseguien trenar jugades, uns bons replegaments defensius i bones anticipacions frustràven tots els possibles atacs. El Molins molt seriós atacant, sense pressa i intentant connectar amb el pivot o guanyar esquenes. Molta concentració i intensitat en tot moment que permetia guanyar totes les situacions de pilota dividida i crear contraatacs que feien molt de mal. Les Corts pressionava, cosa que donava més espais i els nostres es sentien més còmodes amb aquest estil de defensa. S'ha arribat a la mitja part amb un marcador de 5-1, que deixava molt encarrilat el partit, però no acabat.
La segona part més del mateix, Les Corts intentava jugar, però el Molins no li permetia, tocàven molt a la seva pista i no aconseguien aprofundir, gràcies a la seriosa i agressiva defensa feta pels locals i nosaltres, amb poques passades aconseguíem plantar-nos davant de porteria amb certa facilitat. Final del partit 7-3 i un Molins que, tot i no tenir la possessió en tot moment, ha fet una gran pressió defensiva perquè els rivals no puguin desplegar el seu joc.
Han jugat: Ferran Llopart, Oriol Cano, Pau Cinca, Joan Fradera, Guillem Papiol, Albert Pagès, David Moreno (2 gols), Joan Pitarque (2 gols), Jaume Gallart (1 gol), Gerard Pijuán (1 gol) i Eric García(1 gol)

Crònica de AS