diumenge, 24 de febrer del 2013

El CADET "A" fa un partidàs, però queda eliminat (4-7) de la Copa davant el Jesus-Maria

COPA CATALUNYA
CADET "A":
CFS MOLINS 99 - CE JESUS-MARIA: 4-7
En el futbol els partits mai están guanyats o perduts abans de jugar, i avui aquesta tarda s’ha tornat a demostrar.
Partit de Copa Catalunya del Cadet A. Davant seu, el Jesus Maria, un equip que és líder d’una categoría superior. A priori, partit sense història. A l’hora de la veritat partidàs el que s’ha vist avui a la Sínia.
Començament jugant de tu a tu. Poc a poc l’equip visitant s’ha anat imposant en el joc, sobretot per la seva major rapidesa. Així les coses, en els primers minuts, s’ha posat 0 – 2.
Un gran gol del Ferran ha tornat a ficar-nos al partit. Després, minuts fatídics, on els nostres han baixat una mica la guardia pel cansament, i el Jesus Maria ha imposat la seva contundencia, i amb tres gols més, se n’ha anat el descans amb un 1- 5 al seu favor.
Semblava tot sentenciat, però en el futbol dos i dos no sempre fan quatre, i aquest Cadet A té molta confiança en les seves possibilitats.
El Ruben ha posat l’equip des el primer minut de la segona part amb porter-jugador. Semblava un risc molt alt, per un marcador tan abultat. Res més lluny de la veritat. Els nostres han demostrat una enorme eficacia amb aquest sistema. Això, junt amb un esperit combatiu, i anant a cada pilota com si fos l’últim minut. D’aquesta manera, i jugant de cinc, ha arribat el 2-5 (Berni), el 3-5 (Quim) i el 4-5 (Berni).
Faltaven cinc minuts, i el Jesus Maria no les tenia totes. Malgrat tot, un desajust en la sortida de pilota ha permès posar el 4-6 a l’equip visitant, i dos minuts més tard, el 4-7 amb un falta més que rigorosa.
S’ha seguit intentant, però el partit s’ha acabat ja amb aquest resultat.
En resum, partidàs del Molins99 davant un equip superior sobre el paper, però que s’ha endut el partit, amb un resultat enganyós. Els nois del Rubén han tornat a deixar una imatge molt bona, amb una actitud i rendiment immillorable.
Moltes felicitats, i ara a centrar-se en la segona volta de la lliga.
Han jugat: Oscar, Ferran (1), Jordi, Berni (2), Alex (equip inicial), Marcel, Miqui, Oriol, Quim (1), Arnau i Albert.