diumenge, 17 de febrer del 2013

Un JUVENIL "A", sense brúixola i amb el timó trencat, perd clarament (4-8) davant l'Alheña

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - CE ALHEÑA: 4-8
Ni els 12 jugadors locals, ni l'entrenador, ni el delegat han trobat el rumb correcte per sortir airosos d'un partit, que a priori es presentava igualat. Quan la brúixola està espatllada, el timó no rutlla i la carta de navegació no és la correcta, el més normal és que es perdi el partit. Aquest equip necessita un revulsiu per començar a demostrar que com a mínim és una mica millor del que demostra damunt la pista. La primera part ha acabat amb un ajustat 2-3, amb gols de l'Ale i del Magí. Les espases encara estaven alçades i no estava clar quin equip s'enduria els tres punts. A la segona part, fins i tot el gol matiner dels visitants (2-4) no feia pensar que el partit seria tan fàcil per l'Alheña. El 3-4 marcat per l'Ale no ha estat més que un miratge, ja que a partir d'aquell moment, els gols visitants han anat arribant fins al 4-8 final. El darrer gol molinenc l'ha marcat l'Agus, quan ja no quedava temps per a la reacció. Només ens queda felicitar a l'Alheña, arreglar la brúixola i el timó i preveure una carta de navegació adequada. Molt fàcil d'escriure, però mol complicat de fer.
Han jugat: Jordi, Javi, Ale (2 gols), Agus (1 gol), Manel, Magí (1 gol), Marc M., Marc A., Isaac, Adrià, Raul i Arnau.