diumenge, 10 de març del 2013

El CADET "A" fa un cop de puny damunt la taula i guanya 4-2 al líder

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - MARISTES SANTS LES CORTS: 4-2
Aquest dissabte visitava La Sínia el Maristes, un equip amb una sola derrota. De la visita, se'n torna a Barcelona amb la segona derrota al seu sarró.
El nostre Cadet A ha jugat segurament el partit més complet de la temporada. Intensistat en tot el partit, molt ordre defensiu, amb una defensa col·lectiva impecable, amb constants ajudes, amb molta solidaritat, i amb un joc d'atac, sobretot l'estàtic, gairebé perfecte.
La primera part, amb moltes alternatives. Dues vegades s'ha avançat l'equip visitant, i dues vegades ha empatat el Molins 99, (Alex i Jordi), per aconseguir avançar-se amb un bon gol del Ferran. S'arribava al descans amb un més que just 3 – 2 al marcador.
La segona part, l'equip ha jugat molt concentrat, i altra vegada, sabent a què juga, i anant pel partit. El Maristes ho ha intentat, i ha tingut alguna ocasió, però els nois del Ruben han tingut el gol en moltes jugades, fins que amb una jugada de contratac, han fet el 4 -2 (pp).
Fins el final, ja no s'ha mogut el resultat, amb una sensació de superioritat del nostre Cadet A.
En resum, partit immens del Molins99 que ha guanyat amb tota justícia al Maristes. I una realitat indiscutible: aquest equip, quan està endollat i juga com sap jugar, pocs equips el poden guanyar.
La setmana vinent ens espera un partit difícil. El repte és seguir creixent com equip, i consolidar les bones sensacions que ja fa temps que es tenen.
Han jugat: Oscar C., Ferran (1), Berni, Oriol, Quim , Marcel, Alex (1), Jordi (1) i Arnau M i Oscar B.