diumenge, 10 de març del 2013

L'INFANTIL "A" segueix guanyant partits, avui 6-1 contra la Penya Esplugues.

INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - AE PENYA ESPLUGUES: 6-1
Avui a La Sínia hem pogut veure un partit molt estrany, en que la possessió de la pilota sempre ha sigut nostre, però que en cap moment ens hem sentit còmodes, sobretot en la definició de gol, desaprofitant moltes ocasions. Però gràcies a la constància per fi han anat arribant els gols donant una mica de tranquil·litat al partit. Al descans hem arribat amb el resultat de 3-1.
A la segona part, més del mateix, els dos equips ho intentaven, els d'Esplugues aprofitant les pèrdues de pilota per fer ràpids contraatacs, però sense massa èxit i el Molins sortint des del darrera, tocant i tocant la pilota i aconseguint tres gols més, deixant el resultat final en un clar 6-1.
Amb aquesta victòria seguim en la tercera posició de la classificació del nostre grup.
Moltes felicitats Infantil “A”
Els gols els han marcat : Albert 1, David 2, Victor 1,Joan Pitarque 1 , Joan Fradera 1.